İmdatlarına itfaiye yetişti

Çorum’un Ortaköy ilçesine bağlı Fındıklı Köyü’nün içme suyu şebekesi ve köy çeşmesi donunca imdatlarına itfaiye yetişti.

22 Şubat 2021 Pazartesi 14:22
İmdatlarına itfaiye yetişti

Çorum’un Ortaköy Belediyesi İtfaiye Birimi, ilçeye bağlı Fındıklı Köyü’nün içme suyu şebekesi ve köy çeşmesi donunca köy halkının imdadına yetişti.

Yapılan hizmet sonrası sosyal medya hesaplarından belediye başkanlığına teşekkür mesajları geldi. Bir sosyal medya kullanıcısı paylaşımında "Sular dondu Hayvanlarımız mahsur kaldı, devlet Baba her zamanki gibi yanımızda Teşekkürler Çorum/Ortaköy Belediyesi.” İfadelerine yer verdi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, gelişmeler üzerine şu açıklamayı yaptı; “Ağır hava şartları nedeniyle ilçemize bağlı Fındıklı köyümüzün şebeke suyu ve hayvanların ihtiyacını giderdiği köy çeşmesinin suyunun donduğunun haberini aldık. Su ihtiyacını gidermek için itfaiye aracımız ile birlikte görevli personelimizi Fındıklı köyümüze sevk ettik ve Devletimizin ve Belediye başkanlığımızın daima ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olduğunu hissettirdik. Bu konu ile ilgili de sosyal medya hesaplarımızdan bir çok teşekkür mesajı aldık. Bizlere destek veren yapılan hizmetimize teşekkür ederek bizlerin gönlüne dokunan kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 22.02.2021 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165