Kıyıklık yeniden başkan

TÜGVA Çorum 4. olağan Genel Kurulu ve Yaz Okulu Kapanış Programı Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirirken, Bahadır Kıyıklık yeniden başkan seçildi.

15 Ağustos 2023 Salı 10:53
Kıyıklık yeniden başkan

TÜGVA Çorum 4. olağan Genel Kurulu ve Yaz Okulu Kapanış Programı Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programa Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Enes Kayabaşı, öğrenciler ve veliler katıldı.
Genel kurulda konuşan TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık, istikametlerinin yeni ufuklar olduğunu belirterek, “Çizgimiz belli, duruşumuz net” dedi.

İşte o konuşma:

'Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi 2053 ve 2071 vizyonlarını oluşturma ve hayata geçirme vazifesi biz gençlere emanettir. Bu emanete sahip çıkma şuuruyla, yaptığımız çalışmaların manasıyla, Uykusuz gecelerimizin zuhuruyla, Ecdadımızın kutlu davasıyla yoğurulan teşkilatımız, Türkiye Yüzyılı arefesinde Yeni bir heyecan ve yeni bir ufukla Çorum gençliği için gecelerini gündüze katacaktır. Güçlenen teşkilatımız ile Çorum sathında her bir genç kardeşimize ulaşacağız.

İSTİKAMET YENİ UFUKLAR

Çizgimiz belli, duruşumuz nettir. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına ufak tefek hesaplar yapmadan, Elif gibi dimdik sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Anlık heveslerle, anlık akımlarla, menfaatlerin çakışmadığı durumlarla asla duruşumuzu bozmayız. Ulül  emre itaat farzdır ayet-i kerimesiyle ile son nefesimize kadar bu davanın bir neferi olmaya devam edeceğiz. Yıllardır rıza-ı ilahi Düsturuyla gençlerimiz için koşturduk ve koşturmaya devam edeceğiz. Hayalimizde dahi, verdiğimiz mücadeleden asla geri adım atmayı düşünmedik. Bu vatanın aziz gençlerini dinsizleştirme, milliyetsizleştirme, cinsiyetsizleştirme çalışmalarını yapanların her daim karşısında olacağız.

Çorum’da Kreş öğrencilerinden, ortaokula, ortaokuldan, liseye, liseden üniversiteye, üniversiteden çalışan gençliğe kadar her alanda gençlerimize ulaştık ulaşmaya devam ediyoruz. Memletemizde dokunulmadık genç bir genç kardeşimiz kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Ne yaptıysak memleketimiz için yaptık. Ne yaptıysak Daha müreffeh bir Türkiye için yaptık."

'MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERLE BEZENMİŞ YENİ NESİL GEÇLİK HAREKETİYİZ'

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Enes Kayabaşı da, vakfın mücadelesinin ahlak mücadelesi olduğunu belirterek, şöyle dedi:

''Genel Kurulumuzun şehrimize hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Türkiye Gençlik Vakfının Mücadelesi Hakkaniyet mücadelesidir. Türkiye Gençlik Vakfının Mücadelesi İnsaniyet mücadelesidir. Türkiye Gençlik Vakfı'nın Mücadelesi milli ve manevi değerlerle bezenmiş yeni nesil bir gençlik hareketidir. TÜGVA Çorum teşkilatımız yaptığı çalışmalarla güzide bir teşkilatımız olmuştur. Biz Türkiye Gençlik Vakfı olarak Gençlerin olduğu her alanda faaliyetler yapıyoruz. Türkiye Gençlik Vakfımız 10.yılını kutluyor. Tügva olarak çeşitli birimlerimizle genç kardeşlerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Yaptığımız etkinliklerle gençlerin sosyal, kültürel, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Milli ve manevi değerlerle bezenmiş yeni nesil bir gençlik hareketiyiz. Bu doğrultuda genç kardeşlerimizi yetiştirmek için mücadele ediyoruz. Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023, 2053, 2071 vizyonları doğrultusunda var gücümüzle çalışıyoruz. Hareketimiz, davamız her geçen gün büyüyerek devam edecek. Genel merkez olarak tabiri caizse tankımızla topumuzla tüfeğimizle Bahadır kardeşimizin arkasındayız. Her daim Bahadır kardeşimizi ve Çorum teşkilatımızı destekleyeceğiz."

KAYABAŞI VE KIYIKLIK'A GVGÜ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Agşın da, TÜGVA’nın çalışmaları ile Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracağını belirterek, vakıf yöneticileri Enes Kayabaşı ve Bahadır Kıyıklık’a teşekkür etti.

Genel kurul plaket takdiminden sonra yaz okulu kapanış programında sahne alan öğrencilerim gösterileri ile sona erdi.


 

Son Güncelleme: 15.08.2023 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2023-08-15 11:17:08

Haberi okurken sesli güldüm :)

Avatar
Seffaf 2023-08-15 11:55:07

Para kaynaginiz neresi? Yoneticileri cumhurbaskaninin cocuklari olan bir vakif ne kadar seffaf olabilir? Ilerde bu vakiflarin bir tanesi bile kalmayacak.

Avatar
Çorumlu 2023-08-15 11:31:27

(Ahmet adlı yorucuya) Neden güldün kardeş. Kendin böyle güzel çalışmalar yapamadığın için zoruna gidip aşağılamaya mı çalışıyorsun. Nazar etme ne olur, çalış çabala seninde olur.

Misafir Avatar
Ahmet 2023-08-15 12:15:27 @Çorumlu

Medyayı tek noktadan takip etmeyip farklı kaynaklara da göz atarsan niye güldüğümü anlarsın.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Alper Tunga 2023-08-15 11:37:30

TÜGVA'yı tebrik ediyorum. Bir çok stk'nın yapamadığını yapıyor. Yaz döneminde 1500 genç ve çocuğa ulaşıp onlara Kur'an eğitimi vermek küçümsenecek bir iş değil. Allah emeklerinizi. Karşılığını versin.

Misafir Avatar
Vatandaş 2023-08-15 14:00:23 @Alper Tunga

Alper kardeş camide 6 haftada imamların bile ancak verdiği Kuran eğitimi başka faaliyet ve etkinliklerin arasına sıkıştırlarak verilemez. Bırakın bu işi ehline ve erbabına

Beğenmedim! (2)
Avatar
Çorumlee 2023-08-15 11:38:17

Tebrik ediyorum, gençler zaten gayretle koşturuyorlardı. Umarım önümüzdeki dönemlerde faaliyetleri artarak devam eder. Her zaman doğruya doğru yanlışa yanlış demeye devam edin gençler.

Avatar
Vatandas 2023-08-16 00:17:56

Yazıklar olsun size seçim günü dagittiniz primosyon Larin parasi bizlerden çıkan vergiler ve kul hakkı .elbet birisi sorar size

Avatar
Erol 2023-08-15 19:52:35

Adamlar dolu dizgin program yapmış, darısı diğer stk'lara. Sahada faaliyet gösteren nadir stklardan birisi tügva tebrikler çocuklar

Avatar
Vatandaşa Cevap 2023-08-16 00:03:29

Vatandaş kardeş sen sanırım 20 yıl geriden geliyorsun. Günümüzdeki gençlerin ve çocukların algı ve dikkat seviyeleri ortada. Adamlar ne güzel alternatif sunmuş. İsteyen Cami'de öğrenir, isteyen okullarda öğrenir. Adamların Alternatif sunup Kur'an öğretmesi neden seni rahatsız etti anlamış değilim