Polisler anonsla durdurdu...

Çorum'da trafiğe çıkan at arabası polis ekiplerinin 'at arabası sürücüsü sağa çek’ anonsuyla durduruldu.

30 Mart 2021 Salı 09:48
Polisler anonsla durdurdu...

Çorum’da seyir halindeki at arabasından düşerek yaralanan Kartal K. (36) hastanede tedaviye alınırken, polis ekipleri, arabayı kullanan sürücüye işlem yapmak istedi. Kaza yerine gelen başka bir kişi de at arabasını bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Polis ekipleri, ‘at arabası sürücüsü sağa çek’ anonsu yaptı.

Kaza dün İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Özgür D.'nin kullandığı at arabası kasasında bulunan 2 kişiden Kartal K., aracın arka tekerinin refüje çarpması sonucu yaşanan sarsıntı sırasında dengesini kaybedince yere düştü. Kafasını asfalt zemine çarpan şahıs yaralandı.İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı ambulansla kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Polis ekipleri, arabayı kullanan sürücüye işlem yapmak istedi. Kaza yerine gelen başka bir kişi de at arabasını bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Polis bölgeden uzaklaşan at arabasını takip ederek 'at arabası sürücüsü sağa çek' anonsu yaptı. Anons üzerine at arabası durdu.

Kazaya karışan at arabası kullanıcısı Özgür D., gözaltına alınırken, kaçmaya çalışan kişi de ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

At ve at arabasına el konulurken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YUSUF ÇINAR/Çorum DHA

Son Güncelleme: 30.03.2021 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.