Tepeyi kayak pistine çevirdiler

Çorum’da etkili olan kar yağışı sonrasında çocuklar karla kaplanan tepeyi kayak pistine çevirdiler.

01 Şubat 2022 Salı 10:12
Tepeyi kayak pistine çevirdiler

Çorum’da etkili olan kar yağışı sonrasında karla kaplanan tepeyi kayak pistine çeviren çocuklar, karın keyfini doyasıya çıkardı.

Çorum'da etkili olan kar yağışı en çok çocukları sevindirdi. Okulların da tatil olmasını fırsat bilen çocuklar, kendilerini sokağa attı. Çocuklar, Ekin Caddesi civarında karla kaplı bir tepeyi kayak pistine çevirdi.

Kendi imkanlarıyla yaptıkları kızaklar, poşet, tepsi ve bidonlarla beyaz örtüyle kaplı tepeye tırmanan çocuklar, gün içinde defalarca tırmandıkları bayırdan kayarak karın tadını çıkartıyor.

Kayak merkezlerini andıran tepede, poşet ve kızaklarla kayan çocuklara zaman zaman aileleri de eşlik ediyor. Her yaş grubundan insanın katıldığı eğlenceli etkinlikte zaman zaman ilginç görüntülerde ortaya çıkıyor.

Kar yağışının okulların yarıyıl tatiline denk gelmesinden mutlu olduklarını dile getiren çocuklar, Uludağ’a benzettikleri tepede ücretsiz gönüllerince eğlendiklerini ifade etti.

İHA

Son Güncelleme: 01.02.2022 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇORUM SEVDALISI 2022-02-02 11:44:53

ÇATAK TA YAKLAŞIK 30 YIL ÖNCE YAPILAN PİST VE BİNAYA BAKIM YAPILMALI TURİZME KAZANDIRMALIDIR. ÇORUM DA BİR ÇOK NİMET VAR DEĞERLENDİRECEK YÖNETİCLER YOK.ÇORUM İÇİN ÇALIŞMIYORLAR HEP KENDİLERİNE ÇALIŞIYORLAR.

Avatar
hangi tepe orası 2022-02-02 08:10:51

hangi tepe orası

Avatar
Çorum'lu 2022-02-02 09:40:48

Ortaköy İlçesi, Kavaalanı sırtlarında KARLICA YAYLASI'na çok güzel KAYAK MERKEZİ yapılabilir. KAYAK MERKEZİ için çok ideal bir yer.