Darısı İskilip’e!

Sungurlu MYO Kampüsü'nün açılışa hazır olduğunu hatırlatan İskilipliler, İskilip MYO'nun da yarım kalan inşaatının tamamlanmasını bekliyor.

15 Kasım 2019 Cuma 14:59
Darısı İskilip’e!

İskilipliler Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nun yarım kalan inşaatının tamamlanmasını bekliyor.
İskiliplu Mehmet Kaba, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sungurlu MYO Kampüsü’nün açılışa hazırlandığını hatırlatarak, aynı şekilde İskilip MYO binasının da tamamlanmasını arzu ettiklerini ifade etti.


İşte Mehmet Kaba’nın o paylaşımı:
“Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'ın büyük desteği ve özverili çalışması ile 27 Haziran 2014'te temeli atılarak bitme aşamasına gelen yeni kampüs hizmete girdiğinde Sungurlu’nun en modern ve donanımlı eğitim kompleksi olacak.
Kampüste; 17 derslik, 23 personel ofisi, 1 kütüphane, 1 toplantı salonu, fizyoterapi uygulama laboratuvarı, çocuk gelişimi uygulama salonu, 3 bilgisayar laboratuvarı, yemekhane, kantin binası, ısı ve enerji merkezi bulunuyor.
Bir İskilipli olarak Sungurlu MYO İnşatından 1 sene sonra temeli atılan Kaderine terkedilen İskilip ekonomisine büyük katkı verecek olan İskilip Meslek Yüksek okulu İnşaatının biran önce tamamlanıp hizmete girmesini canı gönülden istiyoruz."

Son Güncelleme: 19.11.2019 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ne yaptın be abi? 2019-11-15 17:05:11

Önceki Rektörün hakkını vermişsiniz ama bu birilerini çıldırtır!!! Keşke binaları siyasetçiler yaptı diye yazsaydın be abi...

Avatar
iskilipli 2019-11-15 16:09:36

inşAllah inşalllah dua ediyoruz. Biri görsede bu iskilipde yarım kalan yatırımlar başlar biter. Gelecek olan her kamu kurumu ilçeye nufus ve ek ihtiyaç olarak gelecektir

Avatar
Bu iyi olmadı 2019-11-15 17:02:50

Mustafa bey, bu tür güzel haberleri vermeyin lütfen. Yapılamıyor, beceremedi, olmadı vb dedikodu yapmaya yarayacak şeyleri yazın. Ne denilecek şimdi? Aaa, Sungurluya myoya gerek varmı veya bu kadar güzel bir binaya ne gerek vardı denilebilir (aklıma geldi diyenler ithaf olunur).

Avatar
Süha gürhan 2019-11-16 10:22:50

Aylardır yıkılan yolun duvarını yapamadılar myo,nun inşatımı bitecek

Avatar
Mektep ve medrese 2019-11-18 09:53:53

Binalar yapılıyor.Öğrencisi yok.Daha doğrusu öğrenciler tercih edip,gelmiyor.Çok değil beş yıl sürmez bu tür okullar öğrenci yetersizliğinden kapanmaya başlar.Sonra da üniversiteler kapanır.

Avatar
Sosyalci 2019-11-21 20:23:02

Reha Hoca günde 18 saat çalışarak üstün bir performans sergiledi. Emeğine sağlık. Onun bu çalışmaları sayesinde Mevcut şartlarda, siyasilerin kimi zaman destek, kimi zaman köstek olmasıyla iş bu noktaya geldi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun