26 Ekim'de saat 19.19'da

‘Senin yaptığını Çorumlu yapmaz’ sözünü tersine çevirerek kentin ve insanlarının imajını değiştiren ‘Herkes Yapamaz-III’ kısa filmi 26 Ekim'de vizyona giriyor.

21 Ekim 2023 Cumartesi 18:17
26 Ekim'de saat 19.19'da

‘Senin yaptığını Çorumlu yapmaz’ sözünü tersine çevirerek kentin ve insanlarının imajını değiştiren ‘Herkes Yapamaz’ kısa filminin üçüncüsü Cumhuriyetin 100. Yılı’nda vizyona giriyor.

ÜNLÜ YÖNETMEN VE OYUNCULAR

4 milyon lira bütçeli ‘Herkes Yapamaz-3’ adlı kısa filmin yönetmenliğini Umut Sarıboğa yaparken, filmde Gazi Mustafa Kemal Atatürk rolünü ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, TBMM Başkan Vekili ve Çorum Mebusu Abdullah İsmet Eker rolünü ise Bülent Alkış üstlendi.

CUMHURİYET'İN İLANINI OKUYAN ÇORUMLU

150 kişilik teknik ekip, ünlü yönetmen ve oyuncuların görev aldığı Herkes Yapamaz-III kısa filminin çekimleri geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da 1. Meclis’te gerçekleştirildi.

CUMHURİYET’İN İLANI VE ÇORUM

Herkes Yapamaz- III’ün senaryosunda TBMM Başkan Vekili ve Çorum Mebusu Abdullah İsmet Eker’e Atatürk tarafından Cumhuriyet’in ilan edildiğini kürsüden okuması görevi veriliyor.

EFENDİLER!

Meclis Başkan Vekili Çorumlu Abdullah İsmet Eker de, ‘Efendiler! Devletin yönetim şekli Cumhuriyet’tir’ diyor.

ATATÜRK’ÜN ÇORUMLU’YA ÖVGÜSÜ

Kısa filmde Atatürk’ün Meclis Başkan Vekili Abdullah İsmet Eker’in şahsında milli mücadelede Çorumlular’ın güçlü desteğine övgü ve selamı vurgulanıyor.

SAAT 19.19’DA TÜM MECRALARDA

Kültür ve Turizm Derneği’nin organizasyonunda Çorum Valiliği, Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası ile Halkbank’ın destek verdiği 1 dakikalık Herkes Yapamaz III kısa filmi, Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle 26 Ekim 2023 saat 19.19’da vizyona girerken, filmin aynı anda tüm mecralarda paylaşılması hedefleniyor.

Son Güncelleme: 24.10.2023 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hayyam 2023-10-26 09:00:36

Ne kadar önemli... Aman aman.