Belediye’de Bakan hazırlığı

Çorum Belediyesi yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Çorum’a yapması beklenen muhtemel ziyaret programına hazırlanıyor.

05 Kasım 2019 Salı 15:48
Belediye’de Bakan hazırlığı

Çorum Belediyesi yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Çorum’a yapması beklenen muhtemel ziyaret programına hazırlanıyor.

Hatırlanacağı üzere AK Parti Çorum heyeti, geçtiğimiz ay Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek, il özel idaresi, ilçe ve merkez belediyelerinin taleplerini aktarmıştı. Bakanlık bürokratlarının da hazır bulunduğu görüşmede, gerek il özel idaresi gerekse bazı ilçe belediyelerine katkı sunulmuştu.

Bakan Kurum ile yapılan görüşmede, Çorum Belediyesi’nin uhdesinde bulunan Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’na Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın maliyetli projeleri arasında yer alan Kongre Kültür Merkezi ve millet bahçesi yapılması ile eski stadyum arsasına eş değerde başka bir arazi verilmesi hususunda teklifte bulunulmuştu. Belediyenin bazı enerji ve atık projeleri ile ilgili destek sağlanacağı belirtilirken, Bakan Kurum’un Çorum’u ziyaretinde Valilik ve Belediye’nin projelerini hazırlayarak sunması kararlaştırılmıştı.

Edindiğimiz bilgilere göre, konuyu sıcak tutmaya çalışan Çorum Belediyesi yönetimi,  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Çorum’a yapacağı muhtemel ziyaret öncesi hazırlıklara başladı. Belediyenin bazı birimlerinde Bakan Kurum’a sunulacak bilgilerin görsel ve bilgi notlarının derlendiği öğrenildi. Bakan Kurum’un Çorum ziyaretinin tarihi ise henüz netleşmedi.

Son Güncelleme: 07.11.2019 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-11-05 15:58:20

Şu Yeni Belediye Binasını da Bildirin de Artık Bitsin Bina..

Avatar
Sebebi ne ki 2019-11-05 16:22:07

Beldiye binasinin bitmemesinin sebebi firma olabilir mi? firma uzerine düseni yapmiyor suc belediyenin oluyor.

Misafir Avatar
Çorumlu 2019-11-06 09:03:28 @Sebebi ne ki

sence firmaya parayı kim ödüyor acaba.kim yaptı işin karşılığını almazsa tabiki de bırakır.belli ki akp lisin hemen savunmaya geçmişsin.oysaki gram art niyet yoktu aklımda

Beğenmedim! (1)
Avatar
Çorum lu 2019-11-05 16:24:58

Bakanlar da kendi memleketlerine çalışıyor Çorum u takan ciddiye alan yok