Bir destek te Şahiner’den

Çorum'da Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere’ye yönelik başlatılan algı operasyonuna tepkiler devam ediyor.

19 Eylül 2022 Pazartesi 19:14
Bir destek te Şahiner’den

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere’yi yönelik başlatılan algı operasyonuna tepkiler devam ediyor.

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, hakkında algı operasyonu yapılmaya çalışılan, Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere’ye destek geldi.

Başkan Şahiner yaptığı açıklamada şöyle dedi:“Hemşerimiz Milli Savunma Bakan Yardımcısı Sayın Muhsin Dere’ye yapılan algı operasyonunu kınıyorum. Bir Bakan yardımcısını, aldığı maaş üzerinden aslı astarı olmayan söylentilerle karalamaya çalışmak abesle iştigaldir. Bu olay ve benim de daha önce yaşadığım ve her seferinde yaptıkları algı operasyonları gibi nasıl ellerinde patladıysa yine öyle ellerinde patlayacaktır.

Yaşanan olaylar şunu açıkça ortaya koymuştur ki; Bizlerin üzerinden yapılmaya çalışılan bu operasyonların asıl amacı Sungurlu’nun önüne set çekmektir. Ben ve benim gibi, Sayın Bakan Yardımcımız gibi Sungurlu sevdalıları sağ olduğumuz sürece bunu da Allah’ın izni ve halkımızın duyarlılığı sayesinde başaramayacaklardır. Zaman bölünme değil birleşme, eleştirme değil destek verme ve şimdiye kadar yaptığımız gibi Sungurlu’muz için çalışma ve tüm enerjimizi ilçemize hizmet için harcama zamanıdır”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yorumcu 2022-09-19 20:43:32

Adam adam olunca iyi partilisi de sahip çıkar mhplisi de CHPlisi de. Oğuzhan Kaya, asc, kavuncu görün işte. Bak milletin adamı nasıl olunur. Allah yolunu açık etsin. 1.sıraya yakışır...

Avatar
Öz İskilip li 2022-09-19 21:17:23

Her ilçeye bir Dere lazım, kıskananlar çatlasın, tebrikler sana her şey layık, kıymetli Hemşehrim.

banner165