Hemşehrimizden yeni baro mesajı

İstanbul'da yeni baro kurma çalışmalarına öncülük eden hemşehrimiz Av. Cavit Tatlı'dan Twitter'dan mesaj verdi.

20 Eylül 2020 Pazar 23:42
Hemşehrimizden yeni baro mesajı

İstanbul'da yeni baro kurma çalışmalarına öncülük eden hemşehrimiz Av. Cavit Tatlı'dan sosyal medya hesabı Twitter'dan mesaj verdi.
Tatlı, yeni baro çalışmaları için vesayet odaklarından kurtulmanın zor ve çetin olduğunu bilerek yola çıktıklarını belirten Tatlı, "28 Şubat’ta, baroların, ‘5’li çete’nin ayağı gibi hareket etmesine karşı çıkan tüm hukukçulara kapımız açık.
Bizler yeni baroyu vesayetin son kalelerinden birini daha yıkmak için kurmak istiyoruz."dedi.
Öte yandan yeni baro çalışmalarının dernek merkezinde ve sahada bulunan ekiple devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Son Güncelleme: 21.09.2020 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
merve 2020-09-21 09:06:24

vatandaşın canını yakan asgari avukatlık ücret tarifesinin kaldırılması(kaybedilen davada karşı tarafın avukat parasını ödeme) süresiz nafaka,icradan çocuk teslimi konularında da çalışmanız var mı?

Avatar
Lamekan 2020-09-21 13:30:55

Selman Ogut denen tipi tip uye topluyor ya baro kurmak icin. Avukat bulamazsan Karaambar Kamyoncular Derneginden uye kaydi takviyesi yapin. Kopardiginiz yaygara bosa cikti. Hukumet degisirse bunlarin esamesi bile okunmaz.

banner165