Kabine toplantısı sonrası Çorum'a dikkat çekti

23 Ağustos 2022 Salı 00:19
Kabine toplantısı sonrası Çorum'a dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, Çorum’un Sungurlu ilçesi organize sanayi bölgesinde temelini attığı savunma sanayisine yönelik 3 ayrı fabrikanın önemine dikkat çekti.

ÇORUM’DA YÜZDE 100 YERLİ VE MİLLİ TESİS

Makine ve Kimya Endüstrisi şirketimizin teknoloji ve bilgi birikimi desteği ile kurulan tesis her şeyiyle yüzde 100 yerli ve milli bir eser olacak”

Hafta sonu Çorum’da gerçekleştirilen il ziyaretine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önceki hafta sonunda il ziyaretimizin durağı Çorum’du. Burada hem yatırım bedeli 3 milyar 263 milyon lirayı bulan eser ve hizmetlerin resmi açılışını yaptık. Hem de Sungurlu Organize Sanayii Bölgesi’nde inşasına başlanan çok önemli bir savunma sanayii projesinin temelini attık. 3 ayrı fabrikadan oluşan ve ilk etabını 2023 Mayıs’ında hizmete almaya planladığımız 6 milyar liralık bu yatırım, yılda 2 milyar liralık katma değer üreterek cari açığımızın azalmasına 4 milyar lira katkıda bulunacaktır. Makine ve Kimya Endüstrisi şirketimizin teknoloji ve bilgi birikimi desteği ile kurulan tesis her şeyiyle yüzde 100 yerli ve milli bir eser olacaktır” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 23.08.2022 01:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır 2022-08-23 06:53:22

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A SORMAK GEREKİR. TÜRKİYE DE SİZİN HÜKÜMETLERİNİZ DÖNEMİNDE NEDEN CEZALI ŞEHİR'DİR? NEDEN ÇORUM SANAYİ ŞEHRİ İKEN HAVALİMANI VE DEMİRYOLU YOKTUR? ÇORUM'UN SUÇU VE GÜNAHI NEDİR? NEDEN SANAYİ İLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI OLMAYAN ŞEHİRLERE HAVALİMANI VE DEMİRYOLU YAPILMAKTADIR? AK PARTİ AÇILIMI, ADALET VE KALKINMA PARTİSİ'DİR. PEKİ ÇORUM' A YAPILAN BUNCA HAKSIZLIK DA, BUNUN NERESİ ADALET, NERESİ KALKINMADIR. SENELERDİR ÇORUM'DAN %50 VE ÜZERİ OY ALIYORSUNUZ. BUNUN KARŞILINDA ÇORUM'A NE VERDİNİZ. TÜRKİYEM'DE EN FAZLA YATIRIMLARI YARIM KALAN ŞEHİR ÇORUM'DUR. SİZ SADECE GÖRMEK İSTEDİKLERİNİZİ GÖRÜYOR, DUYMAK İSTEDİKLERİNİZİ DUYUYOR, BİLMEK İSTEDİKLERİNİZİ BİLİYORSUNUZ. ÇORUM'A GELİNCE ÜÇ MAYMUNU OYNUYORSUNUZ. YANİ DUYMADIM, GÖRMEDİM, BİLMİYORUM. ÇORUM HER ZAMAN ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRMEKTEDİR. ÇORUM HER SEÇİM SİZİN İÇİN ÇANTA DA KEKLİK. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORSUNUZ. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
Çorumlu seçmen 2022-08-24 04:24:37

Özelin yaptığı fabrikalara üstüne atlamakla olmuyor, Çorum'a havaalanı yapın da görelim, cebinizden çıkıyor sanki, Yozgat nere Çorum nere, gidin oyunuzu Yozgat'tan alın artık... Gölge etmeyin Çorum'a, havaalanını bari biz yapalım.

Avatar
Çorum 19 2022-08-28 11:52:15

Sayın ahlatci olmasa bir zırnık yatırım olmaz buraya öncelikli demiryolu sonra işadamlarının katma değeri yüksek üretime geçmeleri(aile şirketi yerine anonim ortaklıklar)undan makarnaya makina parçasından yüksek teknoloji parçalara tuğladan ateş tuğla cam tuğla vs ye