Hikayemiz burada sona erdi

Çorum FK Yardımcı Antrenörü Ziya Akçeken, Bodrum FK'yı tebrik ederek, takımın geçen yıl da final oynadığını hatırlattı.

24 Mayıs 2024 Cuma 21:54
Hikayemiz burada sona erdi

Çorum FK Yardımcı Antrenörü Ziya Akçeken, Bodrum FK'yı tebrik ederek, takımın geçen yıl da final oynadığını hatırlattı. Akçeken, "Oyunun savunma yönünü iyi oynayan bir ekipti. Zorlu bir deplasmandı. İki maç üzerinden değerlendirirsek, buraya avantajlı bir skorla gelebilirdik. İçerideki maçta çok büyük hakem hataları oldu. İnancımızı hiçbir zaman yitirmedik. Rakip takımımızı analiz ettik, skoru ne kadar 0-0 götürsek de oyunun bize döneceğini biliyorduk. Net pozisyonlarımız var, verilmeyen 1 gol var. Daha pozisyonu izlemedim inceledikten sonra yorumlayacağım. Gönül isterdi ki Süper Lig'e bu kadar yaklaşmışken finale kalıp şampiyonlukla Çorum'a dönmekti ama maalesef olmadı. Ben futbolcu kardeşlerimize tebrik ediyorum. Çok güzel işlere imza attılar. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Kimsenin hesaba katmadığı bir ligde çok güzel işler başardılar. Hikayemiz burada sona erdi. Bodrum FK ve Sakaryaspor final maçı oynayacak. Hak eden kazansın" dedi.

'YARIM KALAN HİKAYEMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ'

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Çorum FK'yı penaltılarla eleyip finale kaldıkları maçın ardından, "Yarım kalan hikayemizi tamamlayacağız" dedi.

Trendyol 1. Lig Play-off yarı final 2. maçında Bodrum FK, normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz sona eren maçta penaltı atışları sonucu Çorum FK'yı 5-4 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir açıklamalarda bulundu. Taşdemir, yarım kalan hikayeyi tamamlayacaklarını ifade ederek, “Bence bu mücadeleyi bu hafta göstermesi çok önemli. Çok istediler oyunun her alanında her bölümünde nitekim penaltılara kaldık. Penaltılar biraz şans ve nasip işi. Bugün nasip bizden yana oldu. Çorum FK'yı tebrik ediyorum. Bir tebrik de takımıma, oyuncularıma, ekibime ve yönetimimize söylemek durumundayım. Üç yılda 3 final, bir tanesi 2. Lig, 2 tanesi 1. Lig çok zor bir şey, kolay değil. Bunu başardılar, hep beraber başardık ve aile olduk. Çok iyi çalıştık, maçları çok iyi etüt ettik. Bazı kesime beğendiremedik, an geldi kötü oyuncu olduk, bu ligi taşıyamayacak kötü oyuncu oldular. Çok hakarete maruz kaldılar. Ama bence hepsinin üzerinden fazlasıyla geldiler. Çok önemli işler yaptılar, üç yılda bunu yapmak bence hiçbir babayiğidin harcı değildir. Oyuncularımı tekrar tekrar tebrik ediyorum. Geçen yıldan yarım kalan bir hikayemiz var, bunu tamamlamak gayemiz. Bir hayalimiz var, hedefimiz var. Buralara kadar o hayalimizin peşinden geldik. İnşallah bu kalan 6 günde en iyi şekilde rakibimizi çözer ve sezonun en iyi oyununu oynarız" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 24.05.2024 22:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kale... 2024-05-24 22:05:36

Spor böyle bir şey, biri kazanacak biride kaybedecek, yeter ki sağlık olsun, dostluk olsun. Çorumspor'un canı sağolun, mücadeleye devam etmek durumundayız.

Avatar
AdAm 2024-05-24 23:52:13

Takımla fazla oynamadan bir kac takviyeyle seneye insAllah 1 lige çikarız Eyupsporun yaptıği gibi

Avatar
Corumlu 2024-05-24 23:43:20

Tebrik ederiz bizlere bu gururu yaşattığınız için

Avatar
Mehmet 2024-05-25 01:03:42

Helal olsun çorumspora bize bu heyecanı yaşattıgınız için teşekkürler

Avatar
Hamza krc 2024-05-25 03:58:50

Superlige çıkmış gibi takıma tranfer yapılmalı çünkü diğer takımlarda aynı kalmayacak.

Avatar
Uğur Yıldırım 2024-05-25 05:45:02

Bu takımda emeği olan herkese teşekkür ederim .Büyük pay sayın has Çorum lu Murat Yıldırımın sağolun .Seneye forvet şart .

Avatar
İskilipli 2024-05-25 07:06:44

Peki ilimiz takıma desek verdimi her yer neden siyah kırmızı olmadı mı binalar araçlar duvarlar helal olsun takımımıza merhaba eksiğimiz taraftar idi kısmet

Avatar
Gözlemci 2024-05-25 08:55:09

Iyiki böyle olmuş. Süper Ligde tutunmak öyle kolay değil çok güçlü bir kadro gerekli. O kadroyuda bir sürü cambazın olduğu piyasada nasıl kuracaksın? Gördük işte Süper Lige çıkan birçok kent takımlarının hâlini. Nerede bir zamanların şampiyonu Bursa, Avrupaya kök söktüren Eskışehır...Daha bir sürü yok olmuş takım sayabilirim. Her şeye rağmen bize bu heyecanı yaşatan takımımıza çok teşekkürler...