Rektör 2011 sonrasına dikkat çekti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, üniversitede 2011 yılından itibaren olağanüstü büyümü sağlandığını açıkladı.

14 Mayıs 2019 Salı 01:30
Rektör 2011 sonrasına dikkat çekti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Prof. Dr. Nurcan Baykam ve Genel Sekreter Erdal Kanık ile birlikte Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ve Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığı personeli ile bir araya geldi.

İlk olarak Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığını ziyaret eden Alkan, üniversitedeki çalışmaların belirlenen strateji çerçevesinde yapıldığını ve bu doğrultuda Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığının da önemli bir misyona sahip olduğunun altını çizerek “İşlerin bel kemiğinde ve hemen hemen her alana katkınız olan bir birimsiniz. Üniversitemizde 2011 yılından bu yana olağanüstü bir büyüme yaşandı. Buna ek olarak yaşanan gelişmelerdeki yeniliklerle ilk olarak sizler karşılaştınız ve bu süreci muazzam bir şekilde yürüttünüz. Hepinize başarılı çalışmalarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Alkan, ikinci ziyaretini de Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığına gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Alkan, “Başta Kuzey ve Güney Kampüsümüz olmak üzere 2011 yılından bu yana üniversitemizde hayata geçirilen tüm yapı çalışmalarımızın en önemli aktörleri sizlersiniz. Gerçekten güç şartlarda çalışıyorsunuz ama bir o kadar da güzel çalışmalara imza attınız. Yaptığımız çalışmalarda Çorum’a her anlamda örnek olduğumuzu düşünüyorum ve bunun da en temel taşı sizlersiniz. Sizlerin gayretli çalışmaları Üniversitemize önemli katkılar sağladı. Gayretli çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 14.05.2019 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
has çorumlu 2019-05-15 10:33:13

2011 den öncede ilahiyat fakültesi mevcut yerindeydi iktisad fakülteside aynı yerde fen edebiyatta aynı yerde muhendislikte aynı yerde sağlık bilimleri fakülteside aynı yerde yani değişen ney hocam web sayfamız ziyaretçi rekoru diye haber yaptırmışsın gecenlerde torpilinizin ayyuka çıkmasından sonra aile üniversitesinizdeki aile bireylerine bakmış insanlar sonra web sayfamız ziyaretçi rekoru kırdı diye şov yapıyon

Avatar
Heyecanla boş dinledik 2019-05-15 20:37:33

Kuzey kampüs,güney kampüs,parkın karşısında dikey kampüs,