İskilip’e Bolu desteği

Seçim çalışmaları kapsamında  Bolu Çorumlular Derneği’ni ziyaret eden vekil adayları İskilip-Tosya Yolu ve Akşemseddin OSB’ye tam destek verdi.

10 Mayıs 2023 Çarşamba 11:22
İskilip’e Bolu desteği

MUSTAFA DEMİRER

Seçim çalışmaları kapsamında  Bolu Çorumlular Derneği’ni ziyaret eden AK Parti, MHP ve CHP milletvekili adayları, İskilip-Tosya Yolu ve Akşemseddin OSB’ye tam deste geldi.

AK PARTİ 1. SIRA ADAYI YÜKSEL COŞKUNYÜREK NE DEDİ?

AK Parti 1.Sıra Bolu Milletvekili Adayı ve  eski Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yüksel  Coşkunyürek, seçimden sonra Çorum milletvekilleri ile birlikte Tosya yolunu yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı nezdinde ele alacağının sözünü verdi.

İLK PROJEYİ YAPAN İSİM

Yapılan açıklamaya göre;  Ulaştırma ve Altyapı eski Bakan Yardımcısı Bakan Yardımcısı Yüksel  Coşkunyürek,  2018 yılında Tosya yolunu yerinde gördükten sonra projeyi yaptıran bürokrat oldu.

ESKİ BAKAN YARDIMCISI: 'O YOL YAPILMALI'

AK Parti 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Yüksel Coşkunyürek, Bolu ÇORDER’i ziyaretinde  Tosya yolunun mevcut halinin Çorum'a yakışmadığını, Bolu’da yaşayan yaklaşık 20 bin İskilipli nüfus için o yolun yapılmasını elzem olduğunu kaydetti.

MHP 1. SIRA ADAYI İSMAİL AKGÜL NE DEDİ?

Eski Ülkü Ocakları Başkanı MHP Bolu 1.Sıra Adayı İsmail Akgül de,  Çorum’un İskilip ilçesinde yaşayan bir arkadaşının düğün merasimine katılmak üzere Tosya yolunu kullandığını, ancak Doğu Anadolu Bölgesi’nde bile  böyle yol kalmadığını belirterek, milletvekili seçildiği takdirde Çorum’un fahri vekili olacağını ifade etti.

CHP BOLU 1. SIRA ADAYI TÜRKER ATEŞ NE DEDİ?

Eski TSO Başkanı ve OSBÜK Üst Kurul Üyesi CHP Bolu 1.Sıra Adayı  Türker Ateş ise  İskilip OSB’ye verdiği desteğin devam edeceğini ve işin takipçisi olacağının sözünü verdi.

FİKRET KISAR: ‘TOSYA YOLUNUN TAKİPÇİSİYİZ’

Bolu ÇORDER Onursal Başkanı hemşehrimiz Fikret Kısar, siyasi partilerin Bolu’dan seçilebilecek sırada olan milletvekili adaylarının Tosya yolu için tam destek verdiklerini belirterek, seçimden sonra konunun takipçisi olacaklarını bildirdi.

Son Güncelleme: 10.05.2023 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2023-05-10 12:02:28

İşte bu,sizin Çorum da yapamadıklarınızı adamlar Bolu dan yapıyor,teşekkürler Bolu Çorder

Avatar
AKILLARA GELENLLER VAR BARİ 2023-05-10 16:01:45

Allahdan birilerinin akıllarına geliyor inşAllah olur BOLU asılıyor ancak ilçe NE BİLEYİM. Umut yokmu, dile getiren yokmu neden BU YOL ÇOK HAREKETLİ BİR YOL İSKİLİP'E yarısı döner inanın İlçemiz kazanır her yıl ilçemizi tanıyamaz hale geliriz. ASILIN BU YOL İÇİN

Avatar
Öz İskilip li 2023-05-10 16:20:40

Bolu daki İskilip nüfusu,Çorum dakinden daha fazla,yağmurlu havada su vermeyin bakalım efendiler

Avatar
Çorder li 2023-05-10 19:04:43

İskilip, Çorum un ilçesi değil mi,Tosya Yolu bitik,Çorum Yolu yıllardır yarım,Çankırı Yolu delik deşik,gavuncu gitti,minik bölge vekili oldu,bundan Bi cacık olmaz

Avatar
Mazlum 2023-05-10 23:05:02

Lobicilik bu işte. İnşAllah sonuç alınır