Başhekim bakanlığa gitti

Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan bazı fiziki sorunların bir an önce giderilmesi için çalışma yapılıyor.

21 Haziran 2019 Cuma 15:17
Başhekim bakanlığa gitti

Hitit Üniversitesi Sağlık Bakanlığı Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan bazı fiziki sorunların bir an önce giderilmesi için çalışma yapılıyor.

Edindiğimiz bilgilere göre, Çorum’da uzun süredir yaşanan kuvvetli sağanak yağışlar sırasında hastane çatısında gözlenen kısmî akma üzerine Sağlık Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, hastanenin kesin kabulünün henüz yapılmadığı hatırlatıldı.

Öte yandan hastanedeki ufak çaplı sorunların giderilebileceği, ancak yasa ve mevzuat gereği kesin kabulün yapılması zorunluluğunun bulunduğu belirtildi.

Hastane içi ve bahçesindeki çevre düzenlemesi ile bazı yapısal noksanlıkların giderilmesi hususunda kesin kabulün hızlandırılması için geçtiğimiz günlerde Başhekim Doç. Dr. Mesut Sezikli’nin de Sağlık Bakanlığı’na giderek gerekli görüşmeleri yaptığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 22.06.2019 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 2019-06-21 16:38:15

Başhekimin ismi Mesut Sezikli

Avatar
Kaptan amca 2019-06-21 20:05:04

Bu hastanenin buraya yapılması ve ruhsat veren belediye ye ordan geçerken her an araba çarpacak diye yada bir yayaya vuracagım diye korkuyorum bu belediyeyi kınıyorum acilen tedbir alınmasını rica ediyorum

Avatar
Çorumlu 2019-06-21 18:52:44

Kesin kabulü yapılmadıysa sorumlu yüklenici firmadır. Eksikleri tamamlasın

Avatar
Çorumlu doktor 2019-06-22 22:22:49

Çorum da sağlığı yönetenler torpil ve adam kayırma işlerinden kafalarını kaldıramıyorlar ki bu işlerle uğraşsınlar..