Dikkat çeken ‘Mesut Hoca’ mesajı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, eski başhekim Prof. Dr. Mesut Sezikli’ye bugüne kadar yaptığı fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

17 Aralık 2021 Cuma 15:05
Dikkat çeken ‘Mesut Hoca’ mesajı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi eski Başhekimi hemşehrimiz Prof. Dr. Mesut Sezikli’ye bugüne kadar yaptığı fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kavuncu, Mesut Hoca ve ekibinin görev yaptığı sürece sağlık hizmetinin kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalarını sıralayarak, şu mesajı verdi:

“Geçtiğimiz günlerde görev süresinin dolmasıyla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinden ayrılan; 2,5 yıl süreyle mesai mefhumu gözetmeksizin başarılı çalışmalara imzasını atan kıymetli hemşehrimiz Prof. Dr. Mesut Sezikli’ ye bu güne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

YÜKÜ OMUZLADI, BAŞARIYLA YÖNETTİ

Bütün dünyayı etkisi altına alan, ülke olarak da olağan-üstü bir dönemden geçtiğimiz pandemi/salgın süreci dahil, Başhekimlik görevini fedakârca ifa eden hocamız hastanemizin yükünü omuzlayarak başarılı bir şekilde yönetmiştir. Böylesi zorlu bir dönemde salgını yönetmekle kalmayıp; ekibiyle birlikte hastanemize bir yandan yeni üniteler ve cihazlar kazandırmış, diğer taraftan mevcutların kapasitenin geliştirilmesini sağlamıştır.

MESAİ SONRASI POLİKLİNİK, EK ÜNİTELER

Mesai sonrası poliklinik uygulaması, ek tedavi ünitelerinin devreye alınması, hekim ve tüm sağlık çalışanlarımızın fedakarca görev yapması için kurduğu etkili iletişimiyle sağlık hizmetlerinin aksatılmadan sunulmasını sağlamıştır. Ayrıca hastanemizdeki başarılı tedavi ve başarılı ameliyatlarla Çorum’umuzun adının ilklerle anılmasına vesile olmuştur.

ÇORUMLU'NUN MEMNUNİYETİ

Devletimizin etkili ve verimli sağlık politikası, verilen hizmet kalitesinin artması, yeni uygulamalarla sağlık hizmetlerinin hızlanması ve hastanenin gelişim gösteren yeni atılımları halkımızca da memnuniyet ve takdirle karşılanmıştır.

Mesut Hocamızın bundan sonraki görevinde de ülkemize vatandaşlarımıza hizmetlerine başarılı bir şekilde devam edeceğine inancımız tamdır. Kıymetli hocamıza hizmetleri için tekrar teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında nice muvaffakiyetler temenni ediyorum."

Son Güncelleme: 17.12.2021 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cesur 2021-12-17 19:38:07

Sn Vekilim Başhekim den bu kadar memnun iseniz güzel hizmetler de yaptı niçin devam ettirmediniz Gücünüz mü yetmedi Yoksa 3 Milletvekili bir İl Başkanı anlaşamadınız mı Bu ne Perhiz ne lahana turşusu

Misafir Avatar
Fevzi 2021-12-18 11:14:27 @Cesur

Cemaatte adam çok.Biri gider.Diğeri gelir.İsimler üzerinde takıntı yapmanın anlamı yok.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mesai dışı muayene yok 2021-12-17 22:29:00

Mesai dışı muayene göstermelik açtılar. Hemen kapattılar. Ve hala da yok. KİMİ KANDIRIYORLAR. Ben şu an 5 branşta GÜNDÜZ sıra alamıyorum. MHRS yok diyor. Hastaneye gittim yalvardım yine yok, yok, yok. ŞEHİR HASTANESİ DEDİLER GÖZ BOYAYIP, İÇİNE DR. KOYMADILAR. Sizin BAŞARINIZ yere batsın.AKP ve M.vekilleri dahil il yöneticileri ve hst. yönetimi Allaha havale ediyorum.

Avatar
BATANDAŞ 2021-12-18 15:09:54

ŞİMDİ HASTANE İLE İLGİLİ NELER OLDUĞUNU SİZE UZUN UZUN ANLATIRIMDA GEREK YOK. BU MİLLET SEVİYOR ZULÜM GÖRMEYİ. ACIDAN ,YOKLUKTAN, SÖMÜRÜDEN BESLENEN BİR MİLLETE DOĞRU SÖYLESEN NE İFADE EDERKİ . YÜCE ALLAH KURANI KERİMDE AÇIK AÇIK YAZMIŞ .ALLAHIN KELAMINI DİNLEMEYEN BİR TOPLUM DOĞRUDAN NE ANLAR Kİ

Avatar
MURAT 2021-12-17 16:45:44

Allah kendisinden razı olsun.böyle başarılı ve dürüst yöneticilerin kıymeti maalesef bilinmiyor, hemen harcıyorlar.

Avatar
HASTANE ÇALIŞANI 2021-12-17 19:25:54

Allah razı olsun varolsun, çorum siyasetçileri kair kıymet bilmez ama çalışanlar ve halk biliyor

Avatar
Hüseyin 2021-12-17 22:11:08

Hocam dürüst çalışkan 10 numara adam gibi adam. 2020 ağustos ayında kovidliydim sabaha doğru hastaneye muayene ve ilaç almaya gittim hocam hastanede çalışıyordu. Hocam buz sizin sonuna kadar yanındayız. Allah senden razı olsun

Avatar
Neden acaba 2021-12-18 21:38:51

Ne zaman ki Çorum Osmancık arasında bol bol asfalt yamalarının üstünden geçsem ve ne zaman ki Kırkdilim de terkedilmiş bir iş makinası görsem aklıma hep Ok gelir. Ne zaman ki devlet hastanelerinin kahvaltı menülerinde çürük zeytin ve kireç gibi gibi peynir görsem ve ne zamanki Erol OLÇOK EĞİTİM ve araştırma hastanesinin ana koridorlarında kısacık çalışmayan ve Yürümeyen yürüyen ve neden, niçin niye yapıldığı belli olmayan yürüyen yolun önünden geçsem aklıma hep Ac gelir. Ne zaman Atıf anılsa aklıma hep Ek gelir, ne zaman 25 okulu olan birini görsem aklıma hep 2001 yılında dörtte bir kurs hissesi olan my gelir.