HIMMS 6’yı aldılar, sırada 7 var

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi sağlık bilişimi teknolojilerinde uluslararası standartlara uyumu sağlayan HIMMS 6 seviyesini aldı.

15 Kasım 2019 Cuma 20:38
HIMMS 6’yı aldılar, sırada 7 var

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi, sürekli gelişen sağlık bilişimi teknolojilerine uluslararası standartlarda uyum sağlamayı kolaylaştırmak amacıyla başlatılan HIMMS 6 seviyesini aldı.

T.C. Sağlık Bakanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, Medipol Üniversitesi ve HIMSS işbirliğinde yürütülen dijital hastane değerlendirme çalışmaları kapsamında, Medipol Üniversitesi temsilcileri tarafından geçtiğimiz günlerde İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’ne değerlendirme ziyareti gerçekleştirildi. Hastanenin EMRAM Seviye 6 kriterlerini karşıladığı pratikte başarılı bir şekilde gösterilrken, Seviye 6 Hastanesi olarak tanınmaya hak kazandı.

Başhekimi Uzm. Dr. Selim Asaroğlu, yaptığı açıklamada,  “Aynı azim ve kararlılıkla HIMMS 7 almak için gerekli çalışmalara şimdiden başlamış bulunmaktayız. Çalışanlarımıza ve hastalarımıza hayırlı olsun.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-11-15 21:47:59

HIMMS NEDİR

Avatar
Eren 2019-11-19 14:53:57

Medipol Hastanesi kimindi?