Gül’den ilçe ziyareti

Belediye Başkanı Zeki Gül, hafta sonu Sungurlu ve Uğurludağ'ı ziyaret etti

09 Nisan 2018 Pazartesi 19:12
Gül’den ilçe ziyareti

Belediye Başkanı Zeki Gül, hafta sonu Sungurlu AK Parti İlçe teşkilatının yanı sıra Uğurludağ İlçe teşkilatı, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun ve Kaymakam Emre Dündar’ı ziyaret etti.

Gül’ün Sungurlu ziyaretinde AK Parti Sungurlu İlçe Başkan Vekili Mevlüt Göyhan’la birlikte ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Ziyarette konuşma yapan AK Parti Sungurlu İlçe Başkan Vekili Mevlüt Göyhan, Başkan Zeki Gül’ün yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Mevlüt Göyhan, Gül’e başarı dileklerinde bulundu.

Sungurlu ilçe teşkilatı ziyaretinde konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Partinin iktidara gelmesi ile birlikte ülkede birçok alanda gözler görülür bir değişim olduğunu belirtti. Başkan Gül, “Hafta sonu Aydın ilinde yapılan AK Parti İl Kongresine katıldım. İl kongresinde Sayın Cumhurbaşkanımız ile de birebir görüşme fırsatı buldum. Kendisinin sizlere de selamlarını getirdim” dedi. Konuşmasında teşkilatın önemine de vurgu yapan Gül, “Her zaman söylediğim gibi öncelik her zaman teşkilattır. Teşkilata vefa reisimize vefadır. Onun bize verdiği görevleri yerine getirmek demektir. Ne kadar plan yaparsak yapalım, ne kadar program geliştirirsek geliştirelim Allah’ın takdirinin önüne geçemezsiniz. Dava şuuru ile hareket etmek çok önemlidir. Biz bir olalım, iri olalım, diri olalım, beraber olalım hep birlikte Türkiye olalım. Önceki yıllarda hatırlarsınız devlet başkanlarımız diğer ülke başkanlarının karşısında el pençe divan dururlardı. Ama şimdi bu değişti. Eskiden 70 sente muhtaç bir ülke vardı. Ama şimdi güçlü bir ülke var. Dirayetli bir ülke var. Bu güç de fert fert destek vermekle olur. Hafta sonunu bizlere ayıran tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından partililerle Sungurlu esnafını ziyaret eden Başkan Gül, esnafa hayırlı ve bol bereketli işler diledi.
UĞURLUDAĞ’A ZİYARET

AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, Başkan Zeki Gül’ün her zaman kendilerine destek olduğunu belirtti. Uğurludağ ilçesi adına Gül’e teşekkür eden Torun, Belediye Başkanlığı görevinde başarı dileklerinde bulunarak, “bizler her zaman sizlerin yanındayız ve sizlere her zaman destek vermeye gayret göstereceğiz” dedi.

Uğurludağ İlçe teşkilatı ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Zeki Gül ise Ak Parti İlçe Teşkilatının ve belediyenin birlikte hem ilçeyi hem de partiyi daha iyi bir noktaya taşımanın gayreti içinde görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gül “Kendimizi merkeze koyarak ben merkezli hareket etmek yerine biz olabilmeyi, paylaşmayı başarmamız lazım. Sayın Cumhurbaşkanımızın çalışmalarına, onun temposuna ayak uydurabilmek için mücadele etmemiz gerekiyor” dedi.

ÇORUM’DA LALE ZAMANI

Çorum Belediyesi tarafından dikilen ve bahar aylarının gelmesi ile açan çiçekler şehre farklı bir görünüm kazandırırken, vatandaşların da beğenisini topladı.

Çorum’un daha güzel bir görünüme kavuşması adına çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, yaz ayları içinde hazırlıkların aralıksız devam ettiğini dile getirdi.

Başkan Gül, “Park Bahçeler Müdürlüğümüz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çorum’da toplamda 500 bin lale soğanı diktik. Dikimini yaptığımız bu lalelerin dışında sümbül dikimini de gerçekleştirdik. Parklarda, yeşil alanlarda, çiçek ekimiyle ilgili birçok çalışma yapıyoruz.  Çorum’un değişik semtlerinde bulunan parklarımıza ekiplerimiz Çorum’un daha güzel bir görünümde olması adına ağaç dikilmesi gereken yerlere ağaç, çiçek dikilmesi gereken yerlere çiçek dikti. Bu anlamda çalışmalarımızı yaptık. Lale de bunlardan birisi. Diktiğimiz laleler şimdi şehrimizde görsel bir şölen oluşturdu. Hemşehrilerimizi bu güzellikleri görmeye davet ediyoruz. Kentlerde yer alan bütün yeşil alanlarda, bahçelerde, parklarda, refüj alanlarda da çalışmalarımız sürüyor” dedi.

SPOR LİSESİ TEŞEKKÜR ETTİ

Samsun’da gerçekleştirilen grup birinciliğinde takım halinde birinci olmayı başaran ve İzmir’de gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etme hakkı kazanarak Türkiye 2.si olan Spor Lisesi öğretmen ve öğrencileri,  Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Okul Müdürü Murat Terlemez, Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Koltaş ve Okul Aile Birliği Başkanı katıldı. Okul müdürü Murat Terlemez İzmir’de 28-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda okul olarak ikinci olduklarını belirterek, “Eskişehir Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 843 puanla Türkiye Şampiyonluğunu kazandı biz ise 823 puanla ikinci olduk. Şampiyonaya katılmamızda bizlere destek olan Belediye Başkanımız Zeki Gül başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir ise öğretmenleri ve sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

BİRİMLERARASI TURNUVA

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenecek olan Birimlerarası Futbol Turnuvası’nda gruplar belli oldu.

17 takımın katılımın mücadele edeceği turnuva Çarşamba günü başlıyor. Birimlerarası Futbol Turnuvası’nda maçlar 4 grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak.

Çorum Belediyesi Turgut Özal Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekim törenine Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ve turnuvaya katılacak olan takımların temsilcileri katıldı. Kura çekiminde takım temsilcilerine konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, sertliğe asla müsaade edilmeyeceğini belirterek fair play çerçevesi içerisinde maçlar oynanmasını isteyerek, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

Gerçekleştirilen kura çekiminin ardından A Grubu: Temizlik İşleri Müdürlüğü,Ulaşım-Zabıta, Tesisler Müdürlüğü (1), Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü. B Grubu; İtfaiye Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü (2), Spor İşleri Müdürlüğü, Halspor. C Grubu; Temizlik İşleri Müdürlüğü (1), Fen İşleri Müdürlüğü (1), Tesisler Müdürlüğü (2), İmar-Yapı kontrol-Destek. D Grubu ise; Park Bahçeler Müdürlüğü (1), Kanalizasyon Amirliği, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Fen İşleri  (Kızıl Elma) ve Etüd Proje Müdürlüğü takımları yer aldı.

Hasan Paşa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Halı Sahasında oynanacak maçlarda, gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finale adını yazdıracak.

Son Güncelleme: 10.04.2018 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.