İyi Parti’ye Bahabey’de ilgi

Bahabey Caddesi'nde esnaf ziyareti yapan İyi Parti Milletvekili adayları vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı.

21 Haziran 2018 Perşembe 14:03
İyi Parti’ye Bahabey’de ilgi

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Milletvekili adayları Av. Fatih Mehmet Arslan, Sefer Yılmaz ve Sinem Sarı, Bahabey Caddesi esnafını ziyaret etti.

24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimine hazırlanan İYİ Parti İl Başkanlığı ve Milletvekili Adayları, esnafla buluştu.

İyi Parti’nin seçim beyannamesi ile ilgili seçmenlere bilgiler veren adaylar, ülkemizin ve Çorum’un yüzünü güneşe dönme vaktinin geldiğini ifade etti.

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in selamını vatandaşlara ileterek, oy ve destek istediler.

Bahabey Caddesi sakinlerinden sıcak ilgi gören Milletvekili adayları, “Daha güvenilir bir Türkiye için, eşitlik için, adalet ve hukuk için İyi Parti var.” dedi.

İYİ Parti’nin insanı merkez alarak kurulan bir parti olduğunu vurgulayan İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, “İYİ Parti’nin iktidar, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olması durumunda 16 yıllık AK Parti iktidarının vaat etmekten öteye gitmeyen sözlerini bizler yerine getireceğiz” diye konuştu.

İktidar olmaya ve Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmaya talip olduklarını vurgulayan Milletvekili adayı Fatih Mehmet Arslan da, iktidarın iki dudağı arasına sıkışan değil, güçlü bir yönetim anlayışında olduklarını ifade etti.

Bahabey Caddesi’nde esnaf ziyaretlerine İl Başkan Yardımcısı Bekir Korkmaz ve il teşkilat üyeleri de eşlik etti.

HALKI SELAMLADI

Bahabey Caddesi sakinleri ile buluşan İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti Milletvekili Adayları Av. Fatih Mehmet Arslan, Sefer Yılmaz ve Sinem Sarı, halktan yoğun ilgi gördü. Evlerinin camından ve balkonundan İYİ Parti Milletvekili Adaylarına el sallayarak destek verdiklerini gösteren seçmenlere İyi Parti Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan da el sallayarak karşılık verdi.

Son Güncelleme: 21.06.2018 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.