Cizre'ye çifte teşekkür

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Cizre maçını değerlendirdi

27 Kasım 2017 Pazartesi 12:40
Cizre'ye çifte teşekkür

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Cizre deplasmanında güzel bir futbolla farka gittiklerini söyledi. Maçın hemen başında yedikleri penaltı golü sonrası oyuna ortak olduklarını ve hakimiyeti ele geçirdiklerini dile getiren Tokuş, “Cizre maçının hemen başında yediğimiz gol sonrası oyuna ortak olduk. Bu gole erken cevap verdik ve bu dakikadan sonra oyunda hakimiyeti ele geçiren taraf olduk. Güzel futbolumuz peşinden farkı getirdi. 2 haftalık puan kayıpları sonrası bizim için önemli olan kazanmaktı. Bunu da başardığımız için mutluyuz. Futbolcularımı kazanma hırsı ve ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Ancak bu maç artık geride kaldı. Şimdi kendi sahamızda oynayacağımız Düzyurt maçını da kayıpsız geçmek için çalışacağız” dedi.

Tokuş ayrıca, Cizrespor yönetimi ve halkına kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Cizre’de gerek yönetim, gerekse de halk tarafından en iyi şekilde ağırlandık. Maç boyunca da bizlere karşı en ufak olumsuz bir hareketleri olmadı. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Onların da Çorum’da en iyi şekilde ağırlanacaklarından kesinlikle kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.11.2017 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.