Enes ile yollar ayrıldı

Çorum Belediyespor forması giyen M.Enes ile geldiği takıma geri döndü

31 Aralık 2017 Pazar 10:57
Enes ile yollar ayrıldı

Sezon başında Ankara Demirspor’dan Çorum Belediyespor kadrosuna giren isimlerden M. Enes Yılmaz ile yollar ayrıldı. Takımla birlikte Antalya kampına katılan golcü futbolcu her iki takım yöneticilerinin yaptığı görüşmeler sonrası geldiği takıma geri döndü. Belediyespor forması altında 3’ü Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplam 14 maça çıkan ve 3 gole imza atan M.Enes, ligin ikinci yarısında Ankara Demirspor için ter dökecek. Çorum Belediyespor Başkan Yardımcısı  Ömer Balaban, Enes’e takımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni takımında başarılar diledi.

‘GALİBİYETLE BAŞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Antalya kampının sorunsuz bir şekilde geçtiğini söyledi. 6 günlük kamp süreci ve oynadıkları 2 hazırlık maçını değerlendiren Tokuş, tek amaçlarının ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamak olduğunu ve bunun için de sıkı bir şekilde hazırlandıklarını kaydetti. Takımdan ayrılan futbolcuların yerine gelen isimlerin çabuk kaynaşmalarının sevindirici olduğuna dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “25 Aralık’tan bu yana Antalya kampını en iyi şekilde değerlendirmek için çalışıyoruz. Şu ana kadar her şey istediğimiz gibi gidiyor. Gönderdiğimiz futbolcuların yerine transfer ettiğimiz futbolcularımız da takıma çabuk kaynaştılar. Bu da bizi mutlu ediyor. Takımımız zaten ilk yarıdan da bilindiği gibi dirençli, koşan ve mücadele eden bir takım. İnşallah bunu ikinci yarıda da sürdüreceğiz. Ligin ikinci yarısında özelikle iç sahada kaydettiğimiz puanları telafi etmemiz şart. Çünkü içeride oynadığı maçları kazanan takımlar genelde şampiyonluğun en büyük adayı oluyor. Biz bunu deplasmanda iyi bir grafikle telafi ettik. Hazırlık maçlarında oynadığımız BAL takımlarının kadrolarına bakıldığı zaman hiçte küçümsenmeyecek takımlar olduklarını görüyoruz. Bu durumu eleştirenler iyi bilmeli ki, bu takımlarda forma giyen futbolcuların birçoğu geçtiğimiz sezon 3. Lig’de hedefe oynayan takımlarda forma giymiş isimler. Ben her iki maçta da sahaya 2 ayrı takım çıkardım. 45’er dakika da olsa futbolcularımın son durumlarını görme imkânım oldu. 2 Ocak’ta Ankara Demirspor ile oynayacağımız hazırlık maçı bizim için lig öncesi ciddi bir prova olacak. Kamp bitiminde 2 günlük bir izin sürecimiz olacak. 8 Ocak’tan sonra Çorum’da yapacağımız hazırlıklarla Tepecik maçının hazırlıklarına devam edeceğiz. Takımların müsaitlik durumuna göre bu zaman zarfında da bir hazırlık maçı daha yapabiliriz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.