Binevler'de 3 aydır halk ekmek yok!

Binevler sakinleri 3 aydır halk ekmek satışının yapılmamasından şikâyetçi.

04 Kasım 2017 Cumartesi 13:27
Binevler'de 3 aydır halk ekmek yok!

Çorum Belediyesi’nin hayata geçirdiği Halk Ekmek, bir süredir şehrin çeşitli noktalarında vatandaşların istifadesine sunuluyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün her mahallede ve belirli güzergahlarda Halk Ekmek satış noktası bulunacağına dair sözüne rağmen, Binevler’de yaklaşık üç aydır Halk Ekmek satışının yapılamadığı belirtiliyor. Belediye'nin Halk Ekmek uygulamasıyla daha önce hizmet veren normal ekmek büfeleri de kaldırılınca vatandaşların ekmeğe erişme problemi katlanarak büyüyor.

Konuya ilişkin taleplerini dile getiren Binevler sakinleri, bölgede normal ekmek büfelerinin kaldırıldığını, Halk Ekmek Satış Büfesi olmadığı için de üç aydır hizmetten faydalanamadıklarını belirtiyor.

Binevler bölgesinin yaz ve kış aylarında nüfusunun değiştiğine dikkat çeken mahalle sakinleri, yazın yazlık evlerini kullananların kışın şehir merkezine döndüklerini, geride kalan emekli, dar gelirli,  vatandaşların da Halk Ekmek hizmetini alamamaktan dolayı muzdarip olduklarını, hatta bazı emeklilerin halk otobüslerine binip şehre ekmek almaya gittiklerini dile getirdiler.

Binevler sakinleri, Çorum Belediyesi’nin her platformda ‘sosyal belediyecilik’ vurgusu yaptığını hatırlatarak, bölge için de sosyal belediyecilik uygulanmasını istediler.

Son Güncelleme: 04.11.2017 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.