Murat Övünç'ün Çorum programına tepki

Murat Övünç'ün Çorum'da yapacağı programa tepki geldi

17 Şubat 2022 Perşembe 17:30
Murat Övünç'ün Çorum programına tepki

Milli İrade Platformu, içinde yaşadığı topluma ve değerlerine hakaret eden Murat Övünç’ün Çorum’da program yapacak olmasına tepki gösterirken, organizasyonu yapanları da kınadı.

Milli İrade Platformu Dönem Sözcüsü Mustafa Lek, Murat Övünç’ün 20 Şubat 2022 Pazar günü Samsun Yolu Yıldız Park tesislerinde program yapacağını belirterek, “ Gerek platformumuzda bulunan STK’lar, gerekse de çok sayıda vatandaşlarımız bizlere ulaşarak bu şahsa ve programa yönelik tepkilerini dile getirirken bizleri de bu hususta tepki vermeye davet ettiler.” dedi.

Övünç’ün gerek programlarında, gerekse de sosyal medya üzerinden hakaret ve aşağılama dili ile toplumun milli ve manevi değerlerine aykırı hareket etmeyi kendisine tarz edindiğinin görüldüğünü ifade eden Lek, “Zira, İzmir depreminin hemen akabinde kuaförden paylaştığı bir videoda; “…Bu GERİZEKALI HALKTAN çok sıkıldım. Sizinle aynı ülkede nefes almak istemiyorum CAHİL HALK. Hayat devam ediyor DANGALAKLAR…”  sözleri ile aziz milletimize iğrenç hakaretlerde bulunmuş ve aşağılamıştır. Yine başka bir videoda bir sanatçıya ağır ve galiz küfürler ederek kadına karşı şiddetini de ifade etmiştir. Kadınlara şiddet uygulayan ve kadınlara hakaret eden bu şahsın Çorum’da kadınlar matinesi adı altında bir program yapması Çorum’un Hanım sultanlarına hakaret babında daha feci durumlara sebebiyet vereceğini düşünüyoruz. Yine deprem gibi bir doğal afet üzerinden bu aziz millete hakaret ederek bu ülkede yaşamayı istemediğini söyleyen şahsın Çorum’da program yapması aziz milletimizin onurunu zedeleyeceğini de düşünmekteyiz.  Çorum halkının milli ve manevi değerleri bakımından, beden ve ruh sağlığının da korunması adına yetkililerimizin bu programın iptaline yönelik bir adım atacaklarını umarken, bu programı düzenleyen, organize eden kişileri de en sert şekilde kınadığımızı beyan ederiz.” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.
 

Son Güncelleme: 18.02.2022 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2022-02-17 18:31:13

(adamın) bedavadan reklamını yapıyorsunuz.. engellediğiniz zaman daha çok taraftar topluyor bırakın salonda programını yapsın gitsin.. isteyen dinlemeye gider istemeyen gitmez.. zaten bayanlar matinesi yapıyor..

Avatar
Uyy 2022-02-17 18:42:55

Kuzey iraka gitsin programini orada yapsin, yuzkarasi toplum bunlarin yuzunden bozulmadimi?

Avatar
böylelerini çoruma getirenler de onunla aynı zekada demekki 2022-02-17 18:24:42

Allaha havale ediyoruz. Yaşasın cehennem. Ama bu tipleri Çoruma getirmek ne demek. Çoruma yakışmaz bu iş. Derhal iptal edilmeli.

Avatar
Çorumlu 2022-02-17 20:55:41

Birazda tepkiler sübyancılara yolsuzluğa zamlara yapılsa daha inandırıcı olurdu.

Avatar
Can 2022-02-17 21:04:18

Yav siZene kardeşim size karışıyorlar mı bırakın kim ne halt ederse etsin

Avatar
Amac ne 2022-02-17 22:53:05

Bu tarz insanlara pirim verilmemesi gerekir. Toplumun ahlaki değerleri bozan, çocuklar iyi örnek teşkil etmeyen bu tür insanlar programı rağbet edilmemeli bu sana hiç yakışmadı ÇORUM

Avatar
gelmesin çoruma bu zübbe ,kim getiriyor böylelerini 2022-02-17 22:59:35

osmancikli

Avatar
Yusuf 2022-02-18 07:42:53

İTRAİL Cumhurbaşkanı da gelecek . Onun zararı dünyaya daha fazla haydi onu da protesto edelim . Ama bu arkadaşlar korkaklar, çıkarcılar . Hükümetten korkarlar