Tarım Market Ilıca'da hizmette

Tarım Kredi Kooperatif Market, Ilıca Caddesi’nde mağazası hizmete açıldı.

05 Temmuz 2022 Salı 13:08
Tarım Market Ilıca'da hizmette

Tarım Kredi Kooperatif Market, Ilıca Caddesi’nde mağazası hizmete açıldı.

Çorum merkezde Bahabey Caddesi, Tavukluk, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Osmancık Caddesi ve Damat Şükrü Sokak’ta (Adliye arkası) şubeleri bulunan Tarım Kredi Market, Karakeçili Mahallesi Ilıca Caddesi şubesinde yeni mağazasını bu sabah düzenlenen mini törenle hizmete açtı. Açılışın ilk saatlerinden itibaren vatandaşların mağazaya ilgisi yoğun oldu.

TARIM KREDİ MARKET HAKKINDA…

Tarım Kredi Kooperatifleri, ortaklarının ve tüm Türk çiftçisinin her türlü ihtiyacını karşılamaya dönük mal ve hizmetleri zamanında, güvenilir, kaliteli ve uygun şartlarda sağlamayı ve ürünlerini pazarlamayı, Türk tarımını çevreye ve doğaya saygılı, sürdürülebilir en üretken sektör yapmayı amaçlıyor.

PİYASADA DENGE UNSURU

Gıda ürünlerinde yaşanan fiyat dalgalanmalarını önlemek ve piyasada arz sıkıntısı yaşanılan ürünlerin tedariği amacıyla kurulan Tarım Kredi Kooperatif Market, piyasanın denge unsuru olarak kaliteli ve doğal ürünleri en uygun fiyattan tüketiciye sunmayı hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğur 2022-07-06 05:46:28

Mimamar sinan a ne zaman aciyorlar