İskilip’e de açılıyor

Tarım Kredi Kooperatif Market'i Çorum merkezin yanı sıra ilçelerde de şube sayısını artırıyor.

18 Ocak 2022 Salı 12:24
İskilip’e de açılıyor

Tarım Kredi Kooperatif Market'i Çorum merkezin yanı sıra ilçelerde de şube sayısını artırıyor.

Yapılan açıklamaya göre; Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler büyümeye devam ediyor.

Üretimde devamlılığı sağlamak, tüketicilerin de kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlere ulaşması açısından denge unsuru olarak kurulan Tarım Kredi Kooperatif yakın zamanda İskılıp´te Çorum Caddesi üzerinde açılması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2022-01-18 21:20:42

Hayırlı olsun, Ancak Ulaştepe mahallesi, Tosya caddesi, Meydan Mahallesi ( olanaklar tüm ilçeye yayılmalı çarşı merkezi sıkışmamalı) ne hizmet halkın ayağına gelecek şekilde açılmalı idi ancak merkez tercih edilmiş nedendir Bu tür işyerlerinin açılması düşünüzünsen boşalar mahalleler tercih edilse bu mahallelerde hareket artar Boşalan mahalleler; Sakarya mahallesi Mutafler Mahallesi, Ulaştepe Mahallesi, Pazarbaşı Mahallesi yatıdırlar eşit değilimi sağlanmalıdır ancek olmuyor olamıyor