Bin yeni market açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifi'nin bin yeni market açacağını söyledi.

04 Ekim 2021 Pazartesi 00:27
Bin yeni market açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifi'nden market alışverişi yaptı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatifleri'mizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer. Bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatifleri'ne verdiğimiz talimatlar var. Tabii süratle 500 metre kareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız." Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yaptı.
Tarım Kredi Kooperatifleri'nce Kısıklı'da açılan satış mağazasına uğrayıp alışveriş yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan ve Kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar eşlik etti. Ürünleri inceleyip market arabasına koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar, mağazadaki vatandaşlarla sohbet etti. Burada yaklaşık yarım saat kalan Erdoğan, ödemesini nakit yaptıktan sonra marketten ayrıldı.

Çıkışta basın mensuplarına açıklama yapan Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatifleri'mizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer. Bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatifleri'ne verdiğimiz talimatlar var. Tabii süratle 500 metre kareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız. Ve böylece vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız. Şu anda da bizzat buradan yaptığım alışverişle bunu gördüm ve bundan dolayı da mutluyum" dedi.

KAYNAK YAYIN BASIN

Son Güncelleme: 04.10.2021 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslında olan.! 2021-10-04 10:31:44

Üretim desteklenmedikten sonra Milyon tane açsanız ne olur!

Misafir Avatar
İş olsun 2021-10-07 11:33:34 @Aslında olan.!

Türkiye de 44 bin adet,zincir veya yerel market,129 adet de bakkal varmış.Bin Tarım kredi marketi bu sorunu çözmez.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmet 2021-10-04 11:27:42

Zincir marketler 20 bin şubeyi açarken neredeydiniz? Tarım Marketlerin başındaki gıda sahteciliğinden birkaç kez ceza almış kişi hala yerindeyken nasıl güveneceğiz?

Avatar
Vatandasi dusunen yok. 2021-10-04 12:10:40

Demek ki bazilarinin zincir marketlere catmasinin sebebi buymus. Bin marketi acip kooperatifin basina da yandas birini getircekler. Sonra gelsin paralar. Vatandasi dusunen yok. Herkes nasil yolarim derdinde.

Avatar
Çorum'lu 2021-10-04 15:27:35

Recep Tayyip Erdoğan 'a bir ay boyunca asgari ücret ile geçinmesini tavsiye ediyorum. Gerçek enflasyonu o zaman anlarsınız. Her sokağa MARKET açılsa ne olacak,Vatandaşın alım gücü düştükten sonra.....

Avatar
Çorumlu 2021-10-04 17:20:38

1000 tane de akaryakıt istasyonu açsın.. Neden akaryakıt pahalı? Gaz elektrik neden pahalı

Avatar
Corum 19 2021-10-04 19:06:01

Doğalgaza elektriğe benzine mazota aylik%15zam sora market ayağı hayal dunyasi

Avatar
HİTİT ADAM 2021-10-05 01:02:38

yeni arpalık..şimdi buralara elemanda alınacak değil mi? Ve Türkiye 30 yıl geriye tekrar gitti.