Üçüzlere Sungurlu Belediyesi'nden destek

Çorum’un Sungurlu ilçesinde dünyaya gelen üçüz bebeklere Sungurlu Belediyesi7nden destek var.

14 Haziran 2023 Çarşamba 11:36
Üçüzlere Sungurlu Belediyesi'nden destek

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yaşayan Emrah ve Melisa Küçükkahraman çiftinin üçüz bebeklerine, aradan geçen bir haftalık zaman diliminden sonra Sungurlu Belediyesi'nden destek geldi.

İlçeye bağlı Turan Mahallesi’nde yaşayan Emrah ve Melisa Küçükkahraman çiftinin sezaryen ile 3 erkek bebekleri dünyaya gelmiş, anne Melisa Küçükkahraman ise hayırseverlerden mama, bez ve kıyafet yardımı istemişti.

İHA Muhabiri Serkan Şansever imzalı haberin ardından aile ile iletişime geçen Sungurlu Belediyesi, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in talimatıyla üçüzlerin 6 aylık mama ihtiyacını karşılarken, biberon ve bez yardımında bulundu.

Anne Melisa Küçükkahraman, duyarlılığından dolayı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e ve Başkan yardımcısı Sakine Sarıyüce’ye teşekkür etti.

Son Güncelleme: 14.06.2023 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.