Çorumlu Şehitler Albümü

Çorum Valiliği Çorumlu Şehitler Albümü hazırlıyor

07 Şubat 2018 Çarşamba 15:49
Çorumlu Şehitler Albümü

Çorum Valiliği tarafından kapsamlı bir Çorumlu Şehitler Albümü hazırlanıyor.

Valilik’ten yapılan açıklamada, “Üzerinde yaşadığımız toprakları bizlere vatan kılarak canlarını feda eden aziz ve kahraman şehitlerimizin isimlerini ve hatıralarını yaşatmak için geniş kapsamlı bir çalışma hazırlığı içerisindeyiz.

‘Çorum’lu Şehitler Albümü’ isimli çalışmamızda ve kitabımızda yer alan aziz şehitlerimize ilişkin bilgiler, Milli Savunma Bakanlığı, Genel Kurmay Başkanlığı, Çorum İl Garnizon Komutanlığı, Çorum İl Jandarma Komutanlığı, Çorum İl Emniyet Müdürlüğü, Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınmıştır. Son aşamaya gelen çalışmanın hatasız olması için aziz şehitlerimize ait bilgiler kamuoyunun dikkatine sunulmaktadır.” denildi.

Şehitler Albümü’nde Kara, Deniz ve Hava Komutanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı personeli şehitleri, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, 15 Temmuz şehitleri, kamu personeli şehitleri, Milli Eğitim Müdürlüğü şehitleri ve uzak tarih şehitlerimiz yer alıyor.

Son Güncelleme: 07.02.2018 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.