Göçen yol yeniden trafiğe açıldı

İskilip-Çankırı-Ankara yolu istikametinin 7. km’sinde meydana gelen heyelan sonucu çöken yol yeniden yapılarak trafiğe açıldı.

22 Aralık 2020 Salı 23:13
Göçen yol yeniden trafiğe açıldı

İskilip-Çankırı-Ankara yolu istikametinin 7. km’sinde meydana gelen heyelan sonucu buzun bir süredir kapalı kalan güzergahta yol yapım çalışmaları tamamlandı.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun verdiği bilgiye göre, İskilip-Çankırı-Ankara yolu istikametinin 7. km’sinde meydana gelen heyelan/göçük nedeniyle kapanarak servis yolundan sağlanan ulaşım, bölgedeki ciddi orandaki heyelan büyüklüğüne, proje ve ihale süreçlerinin öngörülenden uzun süre almasına rağmen, heyelan ıslahı, istinat duvarı, toprak tesviye, sanat yapımları ve yol üst yapı işleri, tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Milletvekili Kavuncu, yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli liderliğinde Türkiye’nin her yerinde, her alandaki yatırım ve hizmetler devam ediyor.

İlimizdeki karayolu yatırımları da; İskilip-Çorum yolu, İskilip-Çankırı-Ankara yolu, Osmancık-Laçin-Kırkdilim tünelleri, Çorum yolu, Çorum-Mecitözü-Amasya yolu, Çorum-Cemilbey-Ortaköy yolu, Alaca-Boğazkale-Sungurlu yolu, Uğurludağ-Çorum yollarımızda, yol yapım çalışmalarımız ve yeni yapılacak yollarımızdaki proje çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin.”dedi.


 

Son Güncelleme: 23.12.2020 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karşı Köyün Delisi 2020-12-23 19:57:58

Geçen yıl şehrimizde meydana gelen fırtınada en çok Devlet daireleri ( kyk yurt çatısı, yeni hastane ve yeni stadyum cepheleri zarar görmüştü. Tamam Devlet yöneticilerimizi eleştirelim ancak Devlete iş yapan mütahidin o işi hakkıyla yapmayan işçinin hiç mi vebali yok. Virüs boşa gelmedi başa, ayrıca biz nasılsak öyle yönetileceğiz

Avatar
İskilipli 2020-12-23 11:33:33

Hayırlı olsun. Ancek yatırımları takip etmek gerekir. Asfalt kalitesi incelendimi.
İlçemiz yatırımları takip etmek gerekir.
TOSYA İSKİLİP YOLU MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ.
YOL MEDENİYETTİR. YOL İŞ GETİRİR. YOL AŞ GETİRİR. YOL HİZMET GETİRİR.

Avatar
Kırkdilim ötesi 2020-12-23 18:56:13

Syn vekil kırkdilimden sonra 5 tane daha ilçe olduğunu ne zaman hatırlar acaba.. çorumun sadece bayat ilçesi yok.

Avatar
Corumlu 2020-12-23 20:33:05

Kırkdilim ötesi ismiyle yazan arkadaş 100 metre yol 2 senedir kapalı bu ayıp vekillere yeter. Inan bayat ilçesi önceden de şimdide devletten yatırım alamıyor. Her oyun vebali var sadece Cumhurbaşkanı na oy var ama bunlara oy vermem

Avatar
Ramazan 2020-12-24 00:20:05

Kırkdilim ismi ile yorum yapan arkadaş el insaf kırkdilim tunelleri bütün çoruma yapılan yollara ayrılan paradan fazla
Çorumlu rumuzlu yorum yapan arkadaş sahada el insaf daha bir hafta önce kunduzlu barajı Bayat 32 köye içme suyu tımarlı barajı biraz vefa