Metropol Sanal Market hizmette

Metropol Gıda A.Ş. Çorum’a sanal marketi getirerek bir ilke imza attı.

23 Eylül 2014 Salı 17:22
 Metropol Sanal Market hizmette


Metropol Gıda A.Ş. Çorum’a sanal marketi getirerek bir ilke imza attı.


Metropol Gıda A.Ş. Genel Müdürü Celal Gönül, bugün Metropol Gıda Alışveriş Merkezi’nde toplantı düzenleyerek Metropol Sanal Marketi tanıttı.


İstanbul gibi büyük şehirlerde bile tam olarak bu uygulamanın yapılamadığını, Çorum’da ilk defa bu uygulamayı Metropol Gıda’nın hayata geçirdiğini ve kusursuz bir hizmetin sunulduğuna dikkat çeken Gönül, “Çorum’da yeni hayata geçirdiğimiz bu uygulama ile büyük şehirlerde bile yapılamayan hizmeti biz Çorumlular’ın ayağına getirdik. Sanal Market sayesinde zamandan tasarruf ediyoruz. Çalışan hanımlar olsun ev hanımları olsun alışverişe gitmek büyük bir zaman kaybıdır. Biz bu uygulama ile bunun önüne geçtik. Müşterilerimiz bizden dondurma bile istiyorlar.” dedi.


30 dakikada adrese teslim


Sanal marketten 20 TL üstü yapılan alışverişlerde servisin ücretsiz olduğuna değinen Gönül, Sanal marketten yapılan alışverişlerde ürünlerin en geç 30 dakika içerisinde adreslere teslim edildiğini belirtti. Gönül, “Sanal markette öncülüğümüz çağdaş ve güvenli hizmet sunmaktı. Yapılan testler ve denemelerde güvenlik duvarımız kırılamadı. Müşterilerimiz gönül rahatlığı ile kredi kartları ile de marketimizden alışveriş yapabilirler. Yaşlı kadın alışverişe gidemiyor. İl dışından çocuğu sanal marketimizden alışveriş yapıyor. Bizde evine kadar götürüyoruz. Bu uygulama vatandaşımıza büyük kolaylık sağlamakta. Eğer müşterimiz bir üründen memnun kalmadı ise o ürünü iade edebiliyor.”


Sanal market müşterisine ödül


Sanal mağaza anketine katılanlara ve sanal marketten alışveriş yapanlara kura ile hediyelerin verileceğini belirten Gönül, “Zaman zaman çekilişler yapılarak müşterilerimize hediyelerimiz olacak.” diye konuştu.


Gönül, sanal marketten alışveriş yapmak isteyenlerin ücretsiz abone olmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.







Son Güncelleme: 23.09.2014 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.