Şehit ailelerine ziyaret

MHP Çorum Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal ve yöneticiler, hafta sonu İskilip ilçesi ve Yanoğlan köyü ziyaretlerinde bulundular.

08 Ekim 2013 Salı 19:03
 Şehit ailelerine ziyaret


MHP Çorum Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal ve yöneticiler, hafta sonu İskilip ilçesi ve Yanoğlan köyü ziyaretlerinde bulundular.

Ziyaretle ilgili MHP İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, MHP İskilip İlçe Başkanlığı’nı ve İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nı ziyaret edip, İskilip İlçe Başkanı ile bir araya gelen Kadın Kolları yöneticileri, İskilip’in sorunları hakkında bilgi aldılar. Daha sonra İskilipli şehit Mehmet Göçmen’in babası Şaban Göçmen ve annesini ziyaret eden İl ve İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, şehit ailelerinin sıkıntılarını ve acılarını bir kez daha paylaştılar. Ailenin sağlık durumları ile ilgili bilgi alıp, gerektiğinde tedavi yardımı sağlanacağını belirttiler.

Daha sonra İskilip’in Yanoğlan köyüne geçen Kadın Kolları, şehit Mikail Kaya’nın anne ve babasını ziyaret ettiler. Şehidin ailesi, “Bu güne kadar bizi tek ziyaret eden ve hatırlayan sizler oldunuz.” dediler ve misafirlerine köy ürünleriyle bezenmiş bir sofra hazırlayıp, hayır dua
larıyla uğurladılar.

MHP Kadın Kolları teşkilatı, son olarak Ankara’da gardiyanlık yaparken, servis aracında öldürülen Mustafa Halıcı’nın annesi Şerife Halıcı’ya başsağlığı ziyaretinde bulundu.

İlçe ve köy ziyaretlerinin devam edeceğini ve çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürdüklerini söyleyen  MHP Çorum Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de çok hassas olduğu şehit ailelerimiz konusunda, Çorum Kadın Kolları İl ve İlçe Başkanlıkları şehit aileleri ziyaretlerini bırakmayacaklardır.” şeklinde konuştu.







Son Güncelleme: 08.10.2013 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.