Türkiye’nin QR menüsünü Çorum’da yapıyorlar

Türkiye'nin QR menüsünü Çorum'da QR Menu Design yapıyor

09 Haziran 2022 Perşembe 15:12
Türkiye’nin QR menüsünü Çorum’da yapıyorlar

Masalarda fiziksel menü ihtiyacını ortadan kaldırarak daha hijyenik bir müşteri deneyimi sunan QRMenuDesign her geçen gün büyüyerek yoluna devam ediyor. Covid ile birlikte kullanımı daha da yaygınlaşan QR Menu (temassız menü) bir tür dijital menü olarak da düşünülebilir. Özellikle fiyatların sürekli değiştiği içinde bulunduğumuz bu enflasyon ortamında fiziksel menülerini sürekli güncelleme ihtiyacı duyan restaurantlar için ilave maliyetler oluşturması nedeniyle QR Menüler gittikçe yaygınlaşıyor.

YENİ NESİL TEKNOLOJİ

QR kod menü, restoran, cafe ve otellerin menülerini cep telefonlarında incelemesine olanak sağlayan yeni nesil bir teknoloji. Ek bir uygulama indirmeden masadaki QR kodu okutarak müşteriler menüye kendi akıllı telefonlarından ulaşabiliyor.

QR MENÜ’NÜN FARKI

Qr menü oluşturma baskı maliyetinden tasarruf sağlıyor. Aynı zamanda fiyat güncellemede avantaj sunuyor. Qr menü örneklerine www.qrmenudesign.com'dan ulaşabilirsiniz.QR Menü kullanımı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz bu bağlantıdan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

RESTAURANTLAR İÇİN PROFESYONEL TANITIM

QR Menu Design ekibi VRTurunu hayata geçiren ekip ile aynı ekip. Aldığı talepler doğrultusunda yemek ve menü fotoğrafçılığı hizmeti verirken aynı zamanda restaurantların tanıtımı için profesyonel video ve fotoğrafçılık hizmetini de sunmaktadır. QR Menu Design ekibi aynı zamanda cxocARd artırılmış gerçeklik servisi ile 20 ülkeye Çorumdan hizmet ihracatı yapıyor.

ADVERTORİAL
 

Son Güncelleme: 09.06.2022 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.