15 yılda 12 milyar yatırım

AK Parti Milletvekili Ceylan, Gülabibey'de sahur öncesi çay ocakları ve kahvehaneleri ziyaret etti. Öğleden sonra Sel Sokak'ta esnaf turu yaptı

28 Mayıs 2018 Pazartesi 11:17
15 yılda 12 milyar yatırım

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 24 Haziran seçimlerinin, yeni yönetim sistemini hayata geçirileceği ilk seçim olacağına dikkat çekerek, “Yeni dönemde meclis daha itibarlı, hükümet daha güçlü, bağımsız ve tarafsız, yargı daha etkin olacaktır” dedi.

Milletvekili Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında bugün de Sel Sokak esnafını ziyaret etti.

AK Parti hükümetinin yaptığı icraatlar hakkında esnafa bilgi verirken, yeni dönemde de yapılacak olan projeleri anlattı.

15 YILDA ÇORUM’A 12 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPTIK

2002 yılından bu yana Çorum’da vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Ceylan, şöyle dedi; “15 yılda Çorum’a 12 milyar liralık yatırım yaptık. Bu bütçeyi Çorum’umuzun bütün bölgelerinde eşit olarak kullandık.

AK Parti döneminde yaşanan demokratikleşme ve kalkınma hamlesiyle Türkiye’nin çehresi değişti, Çorum da payına düşeni aldı. AK Parti ile milletimizin yüzü güldü, ötekileştirme son buldu. Toplumumuzun her kesimi insan hakları ve hürriyetlerinden azami seviyede faydalanma imkânı yakaladı. AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri Türkiye’nin hedeflerinin, beklentilerinin, gelecek hayallerinin ve milletimizin büyük ideallerinin temsilcisi olduk. Hiçbir güç odağının aziz milletimizin kutlu yürüyüşüne engel olmasına şimdiye kadar izin vermedik, bundan sonra da asla vermeyeceğiz.

24 Haziran seçimleri yeni yönetim sistemini hayata geçirecek ilk seçim. Vatandaşlarımız bir taraftan cumhurbaşkanını, yani hükümeti sandıkta seçecek, diğer taraftan milletvekillerini belirleyecektir. Yeni dönem güçlü meclis ve güçlü hükümet dönemi olacaktır. Bu iki temel kurumun kendi alanlarına yoğunlaşmalarının yanı sıra ahenk içinde çalışmaları milli hedeflerimizin gerçekleşmesine hizmet edecektir. Bu iki kuvveti, bağımsız ve tarafsız yargı tamamlamış olacaktır. Yeni dönemde meclis daha itibarlı, hükümet daha güçlü, bağımsız ve tarafsız yargı daha etkin olacaktır.”

VAKİT UYUMA VEKTİ DEĞİL

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Gülabibey Mahallesi'nde bulunan çay ocakları ve kahvehaneleri ziyaret eden Ceylan, seçimlerde partisine destek istedi, tercihleri ne olursa olsun, seçmenlerin sandığa gidip oy kullanmaları gerektiğinin altını çizdi.

Hemşehrilerinden 24 Haziran'da sandıkları AK Parti mührüyle şahlandırmalarını isteyen Ceylan, 24 Haziran seçimlerini çok önemsediklerini hatırlatarak, “Ülkemiz hem içten hem de dıştan tehlikeler altında. Bu tehlikeleri bertaraf etmemiz için 24 Haziran'da sizlerin desteklerini bekliyoruz. Vakit uyuma vakti değildir. Memleketin refahı ve yavrularımızın yarınları için durmak yok yola devam.

Son Güncelleme: 28.05.2018 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumcu 2018-05-29 10:08:01

Havaalanı yoksa nazarımızda Çorum’a yatırım yapılmamıştır demektir, laga luga!