Çevre Bakanı geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 23 Kasım 2019 Cumartesi günü Çorum’a geliyor.

18 Kasım 2019 Pazartesi 14:08
Çevre Bakanı geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 23 Kasım 2019 Cumartesi günü Çorum’a geliyor.

Hatırlanacağı üzere AK Parti Çorum Milletvekilleri, İl Başkanı, Vali ve Belediye Başkanı, geçtiğimiz ay Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek bazı yatırım ve ihtiyaçlarla ilgili destek almış, ayrıca Çorum’a davet etmişlerdi. Bakan Kurum da, üst düzey bürokratları ile Çorum’a geleceğini ifade etmişti.

Edindiğimiz bilgilere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanı  Murat Kurum, 23 Kasım 2019 Cumartesi günü bakanlık bürokratlarıyla Çorum’a gelecek.

Bakan Kurum, Çorum heyetinin ziyaretinde Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nın değerlendirilmesi konusunda cazip bir teklifte bulunmuş, stad alanına eş değer arsa verilmesi, mevcut alana kongre ve kültür merkezi ve millet bahçesi yapılması teklifinde bulunmuştu. Bakan Kurum ayrıca Valilik ve Belediye tarafından ziyaretlerinde iletilmesi için proje hazırlanmasını vurgulamıştı.

Öte yandan Valilik ve Çorum Belediyesi’nde bakanlığa aktarılmak üzere sorun ve talepler dosyası ile proje hazırlıkları başlatıldı.

Son Güncelleme: 18.11.2019 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 2019-11-18 15:22:00

İnşAllah Sayın Bakanımın görüşü gibi kültür merkezi, millet bahçesi gibi yerler yapılır. Çorum siyasetçileri burayı betonlaştırır.