Görme engelli öğretmen aday

Çorumlu Görme engelli öğretmen Resul Partici, AK Parti'den Çorum Milletvekili Aday Adayı oldu

28 Nisan 2018 Cumartesi 13:16
Görme engelli öğretmen aday

Çorumlu Görme engelli Tarih Öğretmeni-Sosyolog Resul Partici, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler dolayısıyla AK Parti’den milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Kırıkkale’de öğretmenlik yapan Partici, yaptığı açıklamada, şöyle dedi; “Sayın Cumhurbaşkanımız Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet bilinci ile birliğimizi ve bütünlüğümüzü sağlayarak bizlere öncülük etmiştir. Engelsiz bir yaşam oluşuncaya kadar Engelli ve Engelsiz Tüm vatandaşlarımızın yükselen sesi olmuştur, Bende bu dava yolunda şehrimin görme engelli bir evladı olarak AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adaylığımı açıklıyorum. Değerli Hemşerilerimizin kıymetli desteklerini bekliyorum, Saygı ve Sevgilerimle ” dedi.

28 Nisan 2018 (Pazar) Ak Parti Çorum İl binasında açıklama yapacağını ifade eden Partici, tüm Çorumlular’ı saat 15.00′de yapacağı basın açıklamasına beklediğini kaydetti.

Son Güncelleme: 28.04.2018 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorum 2018-04-29 17:34:22

Mevcut vekiller ve adı geçen aday adayı vekillerden çoruma hizmetleri dokunur. Azimle nerden nereye geldi yolun açık olsun