Thomas Verheydt gol hedefini açıkladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Çorum FK’nın 31 yaşındaki santrforu Thomas Jacco Verheydt, gol hedefini açıkladı.

20 Eylül 2023 Çarşamba 11:17
Thomas Verheydt gol hedefini açıkladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Çorum FK’nın 31 yaşındaki santrforu Thomas Jacco Verheydt, Türkiye’de oynanan futbolda bireysel mücadelelerin ön plana çıktığını söyleyerek, “Burada da 10-15 gol hedeflerine ulaşmak için mücadelede edeceğim” dedi.

ÇORUM FK’NİN HOLLANDALI FUTBOLCUSU

Trendyol 1. Lig’in yeni takımlarından Çorum FK'nın Hollandalı santrforu Thomas Jacco Verheydt, sezon hedefleri ve Türkiye'deki futbol anlayışıyla ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin sorularını yanıtladı. Uzun yıllar Hollanda’da farklı liglerde top koşturan Thomas, “Trendyol 1. Lig’de Türkiye’de ilk maçımda 2 gol, 1 asistlik performansım vardı. Tabii bu ülkeye yeni gelen biri olarak, bu şekilde bir merhaba demek güzel oldu” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DE BİREYSEL MÜCADELENİN ÖNE ÇIKTIĞI FUTBOL VAR

Hollanda ile Türkiye’de oynanan futbol arasında nasıl farklılıklar olduğunun sorulması üzerine Thomas, “Hollanda’da oynanan futbol daha çok teknik top oynamaya odaklı bir futbol oynanıyor. Türkiye’de daha çok fiziğe dayalı bir futbol var. Bireysel mücadelelerin daha çok ön plana çıktığı bir futbol var. Gol yediğiniz zaman, rakip geri çekildiği için gol atmak kolay olmuyor” diye konuştu.

10-15 GOL HEDEFİ

Gol atmanın öncesinde takımına katkı sağlamanın daha öncelikli olduğunu dile getiren 31 yaşındaki santrfor, “Tabii ki bir golcü oyuncu olarak goller atmak istiyorum. Diğer bir yandan takım için önemli bir oyuncu olmak istiyorum. Takımıma katkı sağlamak istiyorum. Forvet oyuncusu olarak atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. Daha önceki senelerde 15 gol, geçen sene 30 gol hedeflerine ulaştım. Burada da 10-15 gol hedeflerine ulaşmak için mücadelede edeceğim. Bir kez daha söylemek istiyorum ki benim için önemli olan takım için önemli olmak. Takımıma katkı sağlamak istiyorum. Tabii ki forvet olarak da gol atmak istiyorum” şeklinde konuştu.

ŞEHRİN HER TARAFINDAN TARAFTAR SICAKLIĞI VAR

Çorum'a yeni gelmesine rağmen kendisini şehre ve taraftara çok yakın hissettiğini belirten Thomas Verheydt, “Aslında Çorum taraftarı takımına çok bağlı bir taraftarlar. Şehrin neresine giderseniz gidin, taraftarın o sıcaklığını ve ilgisini görüyorsunuz. Bütün şehir Çorum FK bayraklarıyla donatılmış. Onun dışında Çorum küçük bir şehir, bir futbol için tamamen işine konsantre olup, kendini geliştirebileceği şirin bir şehir aslında” cümlelerine yer verdi.

İHA

Son Güncelleme: 21.09.2023 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail 2023-09-20 11:38:48

Üç penaltı tamam geriye kaldı 10-12 penaltı kazanırsak dediği olur

Avatar
Ismet 2023-09-20 17:46:48

Adamin rakip takimlara cusseaiyle saldigi korku yeter Adam daha adapte olamadi alismasi zaman alacak birde breysel oynayan cok adamin kafasina dogru durust top ortalayan yok

Avatar
Tolga 2023-09-20 16:49:45

Canım ama hep penaltıdan atıyorsun bir numaranı göremedik daha

Avatar
Yolcudur Abbas 2023-09-20 20:23:33

Bağlasan durmaz