İşte vergi rekortmenlerimiz

Defterdarlık 2014 yılı yıllık gelir vergisi, gayrımenkul sermaye iradı ve kurumlar vergisi rekortmenlerini açıkladı.

19 Ağustos 2015 Çarşamba 16:22
 İşte vergi rekortmenlerimiz

Defterdarlık 2014 yılı yıllık gelir vergisi, gayrımenkul sermaye iradı ve kurumlar vergisi rekortmenlerini açıkladı.

Defterdar Ali Sormaz,  yaptığı açıklamada, “2014 yılı vergilendirme dönemine ait 2015 yılı Mart ve Nisan aylarında Vergi Dairesi Müdürlükleri ile Malmüdürlüklerine verilen beyannameler üzerinde yapılan incelemelerde ilk 100mükelleflerimizin yine karşılarında gösterilen tutarlarda gelir /kazanç beyan ederek vergi rekortmenleri sıralamasında ilk 100 (yüz) mükellef arasına girdikleri tespit edilmiştir.” Dedi.

Sahibi bulundukları emek ve sermayelerini Çorum ekonomisinin emrine tahsis ederek mal ve hizmet üretimi yapan, sayıları 10 binleri bulan Çorumlu’ya iş imkanı sağlayan, yaptıkları veya imal ettikleri mal ve hizmeti acımasız rekabet koşullarında iç ve dış pazarlara satma becerisini gösteren ve bütün bu faaliyetleri sonucunda hazineye vergi ve sigorta adı altında kaynak aktararak devlete karşı olan yükümlülüklerini yerine getiren mükellefleri tebrik eden Sormaz, “2014 yılı kazançları üzerinden toplamda 63.000.000-TL. vergi tahakkuk eden gelir ve kurumlar vergisi mükelleflerimizi kutluyor, teşekkürlerimle birlikte hayırlı ve bol kazançlar elde etmelerini can-ı gönülden temenni ediyorum.” dedi.

2014 vergilendirme dönemi kira geliri (GMSİ) il rekortmenleri ilk üçü;

İzzet Karakaş, Neşet Fakı ve Ali Tuzcu

2014 vergilendirme dönemi kurumlar vergisi il rekortmenleri ilk üçü;

Uğur MAK. SAN. Gıda İNŞAAT TAAH. END.YAP.TUR.TAR.DIŞ TİC.LTD.ŞT, Alapala Makina Gıda Sanayi TİC. A.Ş. ve ÖZ-AK Gıda Pazarlama TİC.VE SAN. A.Ş.

2014 vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisi il rekortmenleri ilk üçü;

Mustafa Uzun, Erdem Çenesiz ve Ergün Sepetci


Son Güncelleme: 19.08.2015 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.