Koç-Teke İstasyonu yolda

Çorum'a kurulacak Koç-Teke İstasyonu'nda gelinen süreç değerlendirildi

19 Eylül 2017 Salı 19:05
Koç-Teke İstasyonu yolda
 Çorum Damızlık Koyun Yetiştiricileri Başkanı Şevket Avcı, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret etti.

Başkan Avcı ziyarette, geçtiğimiz hafta Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile yapılan görüşme hakkında detaylı bilgi aktardı. Görüşmede Çorum’da yeni kurulacak Koç-Teke İstasyonu konusunda gelinen süreç değerlendirildi.

Çorum Damızlık Koyun Yetiştiricileri Başkanı Şevket Avcı, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın girişimleri ile ilimize Koç-Teke İstasyonu kurulacağını hatırlattı.

Çorum’da yeni kurulacak Koç-Teke İstasyonu’nun genel bir proje olduğunu belirten Avcı, Türkiye genelinde sadece 31 ilde kurulacak istasyonun Çorum’da da hayata geçirileceğini kaydetti.

Bilindiği üzere, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın girişimleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın sadece 31 ilde uyguladığı  damızlık  koç-teke yetiştiriciliği projesine Çorum da dahil edilmişti. Ayrıca bakanlığın hem damızlık düve hem de damızlık koç yetiştiriciliği olmak üzere her iki projeyi uyguladığı 10 il arasına Çorum da girmişti.

Son Güncelleme: 19.09.2017 20:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.