Onur konuğu Uslu olacak

Sendikacılar Uslu'yu davet etti

13 Ekim 2017 Cuma 15:55
Onur konuğu Uslu olacak

Öz Orman-İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, şube başkanları ve bölge temsilcilerinden oluşan Başkanlar Kurulu, Hak-İş Onursal Başkanı ve TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu’yu ziyaret etti.


Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkan Settar Aslan başkanlığındaki Öz Orman-İş Başkanlar Kurulunun ziyareti, TBMM'de gerçekleşti. Aslan, devam eden toplu iş sözleşmesi müzakerelerindeki katkılarından dolayı Hak-İş Onursal Başkanı, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu'ya teşekkür ederek, kendisini Orman Teşkilatı TİS İmza Törenine onur konuğu olarak davet etti.


TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Öz Orman-İş Başkanlar Kurulu üyeleriyle, siyaset ve sendikacılık deneyimi üzerinden sohbet ederek, hak mücadelesi ve ülkeye hizmet için, kurum içinde birlik ve beraberliği muhafaza etmenin önemi üzerinde durdu.







Son Güncelleme: 13.10.2017 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.