Açılışı Bekiroğlu yaptı

Hamamlıçayköy Kaplıcaları sezonu törenle açtı.

28 Mart 2015 Cumartesi 16:27
 Açılışı Bekiroğlu yaptı


Hamamlıçayköy Kaplıcaları sezonu törenle açtı.


Hafta sonu yapılan açılışa AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, İl Genel Meclis Üyesi Erhan Akar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, köy muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.


Hamamlıçayköy Kaplıcaları İşletmecisi Bekir Söylemez, “Bayan ve erkek kapalı ve açık havuzlarımız var. Ana binada yenilikler yaptık. Jakuziler ilave edildi ve binamız onarıldı. 7 gün bayan ve erkeklere hizmet veriyoruz. Kaplıcamız sabah 05.00’ten gece 24.00’e kadar açık. Kaplıca suyumuz insan vücudunu koruyor. Sularımız şifalıdır. Astım, bronşit, cilt yaralarına iyi geliyor. Hamamlıçayköy'e servisle gelmek isteyenler 10 kişilik yolcu kapasitesine ulaştıklarında bizi aramaları gerekiyor. Biz de merkez Paşa Hamamı önünden onları servis kaldıracağız. Servisler imiz ücretli olacak. Çorum'dan gelen vatandaşlarımız için aynı zamanda piknik yerlerimiz mevcuttur. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan İl Başkanımız Rumi Bekiroğlu, AK Parti yöneticileri ve yöneticilermuhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.


Hamamlıçayköy Kaplıcaları dualar eşliğinde açıldı. Açılış kurdelasını AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu yaptı. İşletmeci Bekir Söylemez, davetlilere tesisin hizmetleri hakkında genel bilgiler verildi.




Son Güncelleme: 28.03.2015 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.