Bahar Spor Kulübü’nden kamp

Çorum’da ilk defa mücadele sporları için kamp düzenlenecek. Bahar Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenecek olan kampın amacının Ramazan Bayramı’ndan sonra yapılacak olan Kick Boks Ful Pointfayt Kiklayt branşlarında yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacak sporcuların kondisyon düzeyini masumuma çıkartmak olduğu bildirildi.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 21:35
Bahar Spor Kulübü’nden kamp

Çorum’da ilk defa mücadele sporları için kamp düzenlenecek. Bahar Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenecek olan kampın amacının Ramazan Bayramı’ndan sonra yapılacak olan Kick Boks Ful Pointfayt  Kiklayt branşlarında  yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacak sporcuların  kondisyon  düzeyini  masumuma çıkartmak olduğu bildirildi.


03.06.2017 tarihinde sabah saat 8.00’ de Bahar Spor Kulübü’nden Çorum Dikmen Mevkiine hareket edilecek olan sporcular, ilk antrenmanda kondisyoner çalışma yapılacak.  2 saat antrenmandan sonra yemek molası ve bir buçuk saatlik dinlenmenin ardında antrenman ısınma germe ve teknik çalışma sonra yemek arası ve ardından dinlenme akşam antrenmanı 1 saatlik dinlenmenin arkasında kamp ateşi yakacak.


Müzik eğlencesi havai fişek gösterisinin de yer alacağı kampta gece intikal yürüyüşü, sabah antrenmanı, 10 kilometrelik intikal yürüyüşü dayanıklılık çalışması ve kamp yerine dönüş olacak.
Bahar Spor Kulübü’nün lisanslı 30 sporcusunun katılacağı kampta 1 aşçı  bir sağlık uzmanı ve 2 antrenör yer alacak. 


Son Güncelleme: 31.05.2017 21:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.