Bahçelievler’den yılsonu gösterisi

Çorum Bahçelievler İlköğretim Okulu 2-D sınıfı öğrencileri, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının son gününde Turgut Özal Konferans Salonu’nda yılsonu gösterisi düzenledi.

12 Haziran 2017 Pazartesi 19:33
Bahçelievler’den yılsonu gösterisi

Çorum Bahçelievler İlköğretim Okulu 2-D sınıfı öğrencileri, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının son gününde Turgut Özal Konferans Salonu’nda yılsonu gösterisi düzenledi.


Sınıf öğretmenleri Güner Gül tarafından tüm öğrencilerin katılımları ile hazırlanan etkinlikte, sırası ile müzik öğretmeni Rıza Aydın yönetimindeki melodika korosunun dinletisi, Atatürk ve dünya barışı konulu oratoryo, şiir dinletisi, folklor ve modern dans gösterisi sergilendi.


Gösteriler ve etkinlikler, salonda bulunan veli ve davetlilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı ve ayakta alkışlandı.


Okul Müdürü Olgun Çakır yaptığı konuşmada, ”Çocuklarımız büyük bir çalışma ve azimle bir yılın daha sonuna geldiler.2-d sınıfı gerek okul akademik başarıları, gerekse sanatsal etkinliklerde ve sosyal konularda ürettikleri projelerle hep en önde yer alması ile büyük bir takdiri hak ediyor, öğrencilerimizin ellerindeki melodikalara bakınca görüyorum ki müzikle de iç içeler. Bu  beni çok sevindirdi. Zira eğitim sanat ve sosyal duyarlılıkla birleştirildiğinde amacına ulaşmaktadır. Bu gösterinin sahnelenmesinde emeği geçen Güner Gül hocamıza ve değerli öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Sınıf öğretmeni Güner Gül de; “Bir yılı daha tamamlamanın öğrendiklerimizin bir kısmını sizlerle paylaşmanın büyük gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Öğrencilerimle ne kadar gurur duysam az. Hepimize çok güzel bir akşam yaşattılar, bizler çok çalıştık bu yıl ve dinlenmeyi hak ettik, dinlenirken bol bol kitap okumayı ve zamanımızı en iyi şekilde değerlendirmeyi de unutmayalım. Herkese mutlu tatiller diliyorum” diye konuştu. Etkinlik karne dağıtılması ve öğrencilerin tatil dilekleri ile son buldu.


Son Güncelleme: 12.06.2017 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.