Bakan Eroğlu Çorum’a geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim...

30 Eylül 2014 Salı 18:33
 Bakan Eroğlu Çorum’a geliyor


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun daveti üzerine Hitit Üniversitesi 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Törenine katılmak üzere Çorum’a gelecek.


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, geçtiğimiz hafta Entegre Ağaç İşleme Fabrikasının açılışına katılmak üzere Rusya'ya bağlı Tataristan Özerk Cumhuriyeti'nde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu telefonla arayarak Hitit Üniversitesi 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Törenine davet etti. Uslu’nun davetine olumlu yanıt veren Bakan Eroğlu’nun 23 Ekim 2014 Perşembe günü Hitit Üniversitesi 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Törenine katılmak üzere Çorum’a geleceği bildirildi.


Uslu ayrıca, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu telefonla arayarak dün vefat eden kayınpederi Hacı Salih Yüksel için başsağlığı dileklerini iletti. Uslu, mesajında “Merhuma rahmet, sizlere ve şahsınızda tüm ailenize sabırlar dilerim. Merhum kayınpederinizi bizlerde uzaklardan dualar ve tekbirlerle ebedi istirahatgahına uğurladık. ” dedi.





Son Güncelleme: 30.09.2014 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.