Başkan Külcü, yılsonu sergisini gezdi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri'nin (KKSM) hazırladığı 5. yılsonu sergisini gezdi.

29 Mayıs 2015 Cuma 17:17
 Başkan Külcü, yılsonu sergisini gezdi


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri'nin (KKSM) hazırladığı 5. yılsonu sergisini gezdi.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Buhara Kültür Merkezi'ndeki sergiyi eşi Hatice Külcü ve Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ile birlikte gezen Başkan Külcü, kadınların el emeği göz nuru eserlerini beğeniyle inceledi.Ürünler hakkında KKSM Koordinatörü Nuran Hakyemez'den bilgi alan Başkan Külcü, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere ve kursiyerlere teşekkür etti. 


Kursiyerlerin yıl boyunca çok çalışarak, güzel işler ortaya çıkardığını söyleyen Başkan Külcü, "Amacımız Çorumlu kadınların kendini geliştirmesine, bir meslek edinerek aile bütçesine katkıda bulunmasını sağlamak. Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerimizin bu amaca hizmet ettiğini görmek, sizlerin bu yerlere sahip çıktığını görmek bizleri son derece mutlu ediyor." dedi.


Hatice Külcü ise sergiyi gezen eşi Başkan Külcü'ye kendi elleriyle yaptığı rahleyi hediye etti. Hediyeyi, ihtiyaç sahibi kursiyerlere verilmek şartıyla parasını ödeyerek kabul eden Başkan Külcü, eşine teşekkür etti.


Kursiyerlerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri'nde eğitim veren usta öğreticilerle hatıra fotoğrafı çekindi.




 

Son Güncelleme: 29.05.2015 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.