Belediye, Bosna Hersek yolcusu

Belediye Meclisi yarın saat 10.00’da Belediye Meclis Salonu’nda toplanacak.

07 Ekim 2015 Çarşamba 12:57
 Belediye, Bosna Hersek yolcusu

Belediye Meclisi’nin gündeminde Kent Konseyi toplantı tutanağının meclise sunulması, belediye meclisine yapılan itirazlar, gayrımenkul satın alınması, Saraybosna’ da kırtasiye malzemesi ve okul çantası dağıtımı organizasyonu ve inceleme gezisi, Çorum Koçhisar Barajı 2. Kısım isale hattı projesi yapımı işi, Çomar’da ilgili ada ve paftada plan değişikliği, Köprüalan Köyü’nde ilgili pafta ve adalarda plan değişikliği, Gülabibey Mahallesi’nde  yaklaşık 2 hektarlık alanda plan değişikliği yapılması ele alınacak.

BOSNA HERSEK’E GİDİYORUZ

Belediye Meclisi Bosna Hersek’te bulunan öğrencilere kırtasiye ve okul çantalarından oluşan malzeme desteği sağlayacak. Belediye Meclis Üyeleri7nni de davet edileceği eğitim dtesteği organizasyonu Bosna Hersek’te gerçekleştirilecek.

İÇMESUYU İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Belediye Meclisi Koçhisar Barajı’ndan Çorum’a su taşınması için isale hattı yapımı için gereken ödenek için onay verecek. Kentin orta ve uzun vadeli içmesuyu ihtiyacının karşılanması için Koçhisar Barajı İsale Hattı yapılacak. Proje ihalesi tamamlanan yatırımın yapımı için İller Bankası’ndan kredi alınacak.

GAYRIMENKUL SATIN ALINMASI

Çorum Belediyesi birim faaliyetlerinde bulunacağı bir projenin hayata geçirilmesi için gayrımenkul satın alınacak. İlgili satın alma meclis gündemine gelecek. Söz konusu proje hakkında  Belediye Başkanı Muzaffer Külcü meclis üyelerini bilgilendirecek. 

Son Güncelleme: 07.10.2015 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.