Belediye yine çocukların yüzünü güldürdü

Çorum Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı...

16 Eylül 2015 Çarşamba 17:10
Belediye yine çocukların yüzünü güldürdü

Çorum Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bu bayramda da 1571 çocuğu sevindirdi

Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından her Ramazan ve Kurban bayramı öncesi ihtiyacı olan çocuklara bayram hediyesi verildiğini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, uygulamaya koydukları sosyal projelerin her kesime hitap ettiğini ve bu proje ile de Çorum’daki ihtiyaç sahibi çocuklara bayram sevinci yaşattığını söyledi. Külcü, her zaman Çorum halkının yanında olmaya devam edecekleri belirtti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Çocuklarımızın bayramda yeni kıyafetler giymesi, onların mutlu olması bizi de mutlu ediyor. 2013 yılında başlattığımız kıyafet dağıtımı ile bu zamana kadar 8213 çocuğumuza bayram hediyesi verdik. Bundan sonraki bayramlarda da bu uygulamamızı devam ettireceğiz” dedi. 




Son Güncelleme: 16.09.2015 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.