Belediye’nin yolları daha uzun ömürlü olacak

Çorum Belediyesi, Küçük Abdullah Caddesi'nde asfalt çalışmalarına başladı. Caddedeki altyapı çalışmalarının...

08 Temmuz 2014 Salı 16:22
Belediye’nin yolları daha uzun ömürlü olacak


Çorum Belediyesi, Küçük Abdullah Caddesi'nde asfalt çalışmalarına başladı. Caddedeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra asfalt çalışmalarına başlayan Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri kısa sürede caddenin asfaltını tamamlayarak bölge halkının hizmetine sundu.


Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Küçük Abdullah Caddesi’nde zemin kazı çalışması yaptıklarını, stabilize ve mekanik malzeme seriminden sonra da asfalt çalışmasını tamamladıklarını söyledi.


Yaklaşık 400 metre uzunluğundaki caddeye 650 ton asfalt serimi yaptıklarını dile getiren Zahir, "Küçük Abdullah Caddesi'ne ve yeni asfaltladığımız diğer cadde ve sokakların Telekom ve Yedaş gibi kurumlar tarafından tekrar kazılmaması için önlemler alıyoruz. Asfalt çalışmalarında yol geçişlerine kanal boru hattı çekiyoruz. Böylece yollarımızın ömrü daha da uzamış oluyor " dedi.





Son Güncelleme: 08.07.2014 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.