CEYLAN’IN SÖYLEMEDİKLERİ

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, YEREL BASINÇorum’un çözüm bekleyen önemli meselelerine yerel basın ziyaretlerinde açıklık getirdi.

01 Ağustos 2017 Salı 11:54
CEYLAN’IN SÖYLEMEDİKLERİ


MUSTAFA DEMİRER

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, YEREL BASINÇorum’un çözüm bekleyen önemli meselelerine yerel basın ziyaretlerinde açıklık getirdi.


İşte Ceylan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:


*Kırkdilim’de8,6 kilometrelik bölümde çalışma yapılacak.1409, 1197 ve 1578 metre olmak üzere toplamda 4 bin 184 metreyi bulan üç ayrı tünelleaşılacak.Proje çalışmaları tamamlandı, ihaleyle yapım aşamasına geçilecek.


*Amasya-Mecitözü yol bağlantısının 54 kilometrelik bölümünde müteahhit firmaya yer teslimi yapılarak çalışmalar başlatıldı.


*56 kilometrelik Çorum-İskilip Karayolu’nun ihalesi ve yer teslimi yapıldı. Prosedürler bekleniyor.


*İskilip-Bayat yolunda çalışmalarsüçrüyor.


*Yoğun kazaların yaşandığı Alaca Çevre Yolu'na dalma geçit yapılacak. Keşiflerden sonra ihale süreci başlayacak.


*Çorum-Ortaköy Yolu'nun ilk 25 kilometresinde bazı yasal bazı pürüzlerin aşılması bekleniyor.


*Yeni hastanenin taşınması başarılı bir şekilde yapılıyor. Mevcut hastanenin A ve B blokları yıkılacak. C bloğu hastane hizmeti vermeye devam edecek.


Kırıkkale-Çorum-Samsun Demiryolu Projesi’nde şu anda en son ihaleden önceki son aşamada. Maliyet hesap yapılıyor.Maliyet yaklaşık 5 milyon Dolar.


CEYLAN’IN SÖYLEMEDİKLERİ

Milletvekili Ceylan, yerel basın ziyaretlerinde Çorum’un müstakil havaalanı talebi, modern kültür merkezi sözü, polis okulunun akıbeti, yıllardır beklemeye alınan Merzifon Havaalanı kestirme yolunun durumu, yeni çevre yolu ihtiyacı,AK Parti’nin iktidara geldiği ilk döneminde açıklanan otoban projeleri, yeni hastaneden sonra sağlıkta nasıl bir yol izleneceği ve üniversite kampüslerine dair memleket meselelerine herhangi bir yorum getirmedi.


Son Güncelleme: 01.08.2017 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hattuşa 2017-08-01 19:44:31

Çorum'a müstakil havaalanı lazım arkadaş..