Edilen bedduaların reddine karar verildi

Çorum Belediyespor’un Play-Off yarı final maçında elendiği Altay, final maçında Kocaelispor’u yenerek 2.lige yükseldi.

14 Mayıs 2017 Pazar 22:27
Edilen bedduaların reddine karar verildi

ELVAN YILMAZ/HABER-YORUM 

Çorum Belediyespor’un Play-Off yarı final maçında elendiği Altay, final maçında Kocaelispor’u yenerek 2.lige yükseldi.

Antalya Arena stadında oynanan maçta İzmir temsilcisi Altay, Kocaelispor’u normal süresi 1-1 biten uzatmalarda da gol olmayınca penaltı atışlarının tümünü gole çevirerek mutlu sona ulaştı.

Geçtiğimiz hafta İzmir’de oynanan müsabakada temsilcimiz Çorum Belediyespor maçın normal süresini 2-0 mağlup kapattığı müsabakanın uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü iki golle sahadan 4-0 mağlup ayrılmış bu skor sonrası Altay finalist olmuştu.

Ancak maçtan çok, maçtan önce çıkan olaylar maçın önüne geçmişti.


Altaylı bir grup eşkıya ruhlu taraftar kitlesi, Belediyesporlu futbolculara maçtan bir gün önce İzmir Adnan Menderes havaalanında bıçaklı ve taşlı saldırıda bulunmuş kafile otobüsünün camlarını kırmışlar aynı çirkefliği maç esnasında edilen küfürlerle devam ettirmişlerdi.


Bunun üzerine tüm Çorumlularının nefretini kazanan Altay’ın 
Kocaelisporla oynayacağı final maçını kaybetmesini bekleyip Kocaelispor’un kazanması için dua, Altay’a ise beddua etmişlerdi.

Hatta Çorum belediyespor Başkanı Zeki Gül, Sporx haber sitesine yaptığı açıklamada; “ İnşallah Altay final maçını kaybeder 2.lig’e çıkamaz ve yine aynı gruba düşeriz. Onlarla görülecek hesabımız var” demişti.


Lakin Altay’ın 2.lig’e çıkmasıyla bu temenniler yok olmuş görünüyor.


NOT:  Altay ve Kocaelispor taraftarlar gruplarını görünce bizim taraftar gruplarının aslında taraftar grupları olmadıkları, lay-lay-lom grupları oldukları ortaya çıktı.


Son Güncelleme: 14.05.2017 22:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2017-05-14 23:29:58

kafan mı güzel ? dalga mı geçiyorsun ? salak salak yazılar yazmayın !!

Avatar
Has Çorumlu 2017-05-14 23:57:48

yıllardır 3.lig'de sürünmemiz tüm çorum'un ayıbıdır. kendini taraftar sayanlar ise bir kaç cümleyi geçmeyen sloganlarla takımlarını desteklediklerini sanmaları da ayrıca bir trajedir. beceriksiz bir kitle olduğumuzu herkes kabul etsin artık.

Avatar
34 mekan 19 vatan 2017-05-15 00:17:11

Gazeteci kendince şov yapmak amaçlımı yazıyorsun bunları bilmiyorum ama memleket meselesi bizimkisi senin içinse galiba birilerine yaranmak..Küçük bir düşünce ile Bedduaların reddine karar verildi gibi bir başlık atmışın taraftara lay lay lom demişin..Deplasmana gitmezsin çorumda olursa maça gidersin burda ahkam kesersin..SANA BİR ÇORUMLU OLARAK DİYORUMKİ BENDE haddini bil...

Avatar
Ahmet Burak 2017-05-15 00:23:29

ki̇mseye kızmaya gerek yok bu takımın başarısız olmasının sebebi altay değil. ki̇mlerin olduğu bellidir. suçlular içeridedir.

Avatar
Fiko 2017-05-15 00:39:38

bu işlerin beddua ve duayla olmadığı görüldü kazanan hak eden hedefine ulaşıyor. büyük takımlar iş yapar diğerleri bakar. fazla söze gerek yok reisimiz recep tayyip erdoğan'ın dediği gibi atı alan üsküdar'ı geçti. haberi eleştirmek yerine bundan ders çıkarılmalıdır. zaten yıllardır ders çıkarılmadığından 3.lig'de sürünüyoruz.

Avatar
İsa Güney 2017-05-15 00:58:17

allah çalışanın çabalayanın yanındadır çalışmadan emek vermeden kimseye bir şey vermez. haberin taraftar kısmına gelince yerinde olmuş. takımların büyüklüğü taraftarıyla olur. takım kaçıncı kümedeyse taraftarda ancak o kümede birbirleriyle paralel. tencere yuvarlanır kapağını bulur.

Avatar
H.Yücel 2017-05-15 08:41:05

bizim taraftar grupları tribünlerde sadece dolgu malzemesi olarak bulunuyor. gürültü yapmayı tezahürat bunu da takımı desteklemek sanıyorlar. altayli taraftarlar bi̇le sosyal medyadan dalga geçmi̇ş. izmi̇rde oynanan maç sonunda, sadece 80 ki̇şi̇lerdi̇ bi̇r avuç leblebi̇ kadar demi̇şlerdi̇. bu takimin başarisiz olmasinin en büyük nedenleri̇nden olan serdar bozkurt'a gi̇dene kadar i̇mparator di̇ye i̇lti̇fat etmi̇şlerdi̇.

Avatar
Hasan Çerçi 2017-05-15 08:54:16

özellikle haberin not kısmı çok iyi şimdiye kadar bu konuya kimse değinmemişti. doğru ve yerinde bir tespit yapılmış. Hiç bir slogan üretemeden bu iş olmaz. bizim alaca daha fazla üretken.