Fırsat eşitliğine teşekkür

Eğitim Sen Çorum Şubesi Yürütme Kurulu...

11 Eylül 2015 Cuma 16:54
 Fırsat eşitliğine teşekkür

Eğitim Sen Çorum Şubesi Yürütme  Kurulu, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü makamında ziyaret ederek, eğitime ilişkin sorunları iletti.

Şube Başkanı Mehmet Öztürk’le birlikte Cemal Gülcihan, Özgür Çolak, Sevgi Türkoğlu ve Ali Ekber Beyaz’ın katıldığı ziyarette, özellikle okullarda öğretmen seçimi ve para toplanma uygulamasının kaldırılarak kura yöntemi ile belirlenmesi konusunda teşekkür edilirken Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu uygulama ile bütün öğrencilere fırsat eşitliği sağladığı belirtildi.


Ortaokul 5. sınıf İngilizce hazırlık sınıflarına yönelik yapılan sınav ücretinin yüksek olması hususunu da dil getiren Eğitim Sen yönetimi, sınavın maliyetinin düşük, toplanan paranın yüksek olmasını eleştirdi.


Karşıyaka Ortaokulu ve Eti Anadolu Lisesi’nde yaşanan norm sorunlarına ilişkin bilgiler de aktaran yönetim, “Öğretmenlerimizin mağduriyetinin giderilmesi için acil önlemler alınmalı.” dedi.




Son Güncelleme: 11.09.2015 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.