Gelin-damat sandık başında

Çorum’da nikahı referandum gününe denk gelen Sümayra Balcı ve Alp Doğan Boduç, nikah törenleri öncesi okula gelerek oyunu kullandı.

16 Nisan 2017 Pazar 12:56
Gelin-damat sandık başında

Çorum’da nikahı referandum gününe denk gelen Sümayra Balcı ve Alp Doğan Boduç, nikah törenleri öncesi okula gelerek oyunu kullandı. 

Cumhuriyet Okulunda bulunan 1358 nolu sandık iki heyecanı birlikte yaşadı. Damat Alp Doğan Boduç, eşi Sümeyra Balcı’yı sabah saatlerinde baba evinden alır almaz oy kullanmak için sandık başına götürdü. Evlilik kararını çok önceden aldıklarını dile getiren damat Alp Doğan Boduç, “Dügün törenini Türkiye’nin yeni bir geleceğinin olacağı günü seçtik özellikle. Gelecekte de bir alenin kurulmasına vesile olacak. Allah'ın izniyle de ilk adımı atmış oluyoruz. Oyumuzu kullandık. Sabah evet dedik, akşamda ikinci defa evet diyeceğiz. Allah'ın izniyle güzel bir gelecek yaşamayı diliyoruz” dedi.

Gelin Rümeysa Balcı Boduç ise vatanı ve milleti için evet demeye geldiğini belirterek, “İyi bir geleceğimiz olmasını istiyoruz. İnşallah hayırlısıyla evet diyoruz. Bugün ilk eveti söyledim. Akşam’da ikinci eveti söyleyeceğim” ifadelerini kullandı.

İHA


Son Güncelleme: 16.04.2017 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.